اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
نا امید نشو من عید مبعث بود دلمم گرفته بودی رفته بودم جشن کلی هم دعا کردم بعد تو دلم گفتم خدایا اگه واقعا میخوای حاجتمو بدی حداقل یه نشونه بده یه خانومه داشت شکلات پخش میکرد اصلا هم منو نمیشناخت شکلاتاشم زودی تموم شد بعد از بین اون همه جمعیت دوتا شکلات تو دستش نگه داشته بود آورد داد به من گفت براتو نگه داشتم منم اینو به نیت همون نشونه گرفتم و بعد یک سال شرایطش جور شد و حاجتمو گرفتم
محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
ی مدته هی میگم عجله نکنم میگم بهار تو ب کارخودت سرگرم باش یهو وقتی فکرشمنمیکنی اتفاق میفته اینجوری ...
اره زیاد بهش. فکر نکن
رهاش کن
بسپارش دست خدا و دلت قرص باشه
این که یهو اونجا که انتظارشو نداری برات اتفاق بیفته خیلی شیرین تره
منم به خوابام خیلی استناد میکنم چون همیشه برام اتفاق می افته