امشب هوسچیپس کرده بودم شدیدا ولی دلم نیومد بگم شوهرم بره بخره چون میدونم آخر ماهه و حقوق مارو ۶ ۷ میدن شاید پول تو حساب کم باشه...یهو به سرم زد خودم درست کنم تو اینستا نگا کردم یاد گرفتم درست کردم جاتون خالی خیلی عالی شده بود بچم ۲ سالشه من اصلا نمی زارم چیپس و پفک بخوره ولی اینو خودم درست کردم دادم بهش بچم عاشقش شده بود چون اینا تراریخه نیست روغن مونده نیست مولد نگهدارنده نیست...شوهرم خیلی خوشحال شد گفت فردا هم درست کن... همیشه نیه پر لیوان ببینید من گفتم با شما دوستان عزیزم درمیون بزارم 😗😗😗😗😗
عید بود و کلی خرج و اجاره خونه ...شاید لازم بشه ...به قول شما زیر بار مشکلات نرفتن نمیشه گفت من خنده و خوشحالی دخترم ی دنیا می ارزه برام که تونست چیپس بخوره هیچ کس نمیتو نه حالم خراب کنه😚😚😚😚
درک میکنم این اداهای زن بسازو وای داریم له میشیم ولی با سیلی صورتمونو سرخ نگه داشتیم درک نمیک ...
نه عزیزم مسئله این نیست شما اشتباه متوجه شدی ، بخدا زندگی ها اینقدر سخت شده که پول حقوق چه زن چه مرد تا کمتر از نصف ماه میکشه و باقیش و باید همینجوری بدون پول سر کنن، کسی که ازدواج میکنه باید با همسرش بسازه چه مرد باشه چه زن نه سر چیزای کوچیک الکی دعوا راه بندازه ، همچین زندگی از هم میپاشه .