2777
2789
عنوان

بیاید ی خاطره بگم که باعث شد دخترم عاشق چیپس بشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 3688 بازدید | 127 پست
۸ تومن‌انقدر تاثیر داره واقعا ؟  چه شوهریه چیپس ۸ تومنی نمیتونه بخره ؟ 😐

خب نمیشه خرید

وقتی آخر ماه بشه و فقط صد تومن پول تو کارتت باشه و کلی خرج  اون لحظه پنج تومن هم پنج تومنه. 

التماس_ادب# 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن عزیز دلم بخدا ارزش نداره جوابشو بدی بعضا فقط میخواد اعصاب ادمو خورد کنن ...دیدی که من اصلا جو ...

زنده باشی عزیز،بعضیاهنوززیربارمشکلات قرارنگرفتن نمیتونن درک کنن

لطفالایک نکنید،ممنون
خب نمیشه خرید وقتی آخر ماه بشه و فقط صد تومن پول تو کارتت باشه و کلی خرج  اون لحظه پنج تومن هم ...

یاد بگیر تو زندگیت التماس‌ نکنی 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .

درک میکنم 

این اداهای زن بسازو وای داریم له میشیم ولی با سیلی صورتمونو سرخ نگه داشتیم درک نمیکنم

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .

عید بود و کلی خرج و اجاره خونه ...شاید لازم بشه ...به قول شما زیر بار مشکلات نرفتن نمیشه گفت من خنده و خوشحالی دخترم ی دنیا می ارزه برام که تونست چیپس بخوره هیچ کس نمیتو نه حالم خراب کنه😚😚😚😚

یه تبریزی عاشق ❤
آفرین مامان خانوم خیلی کار خوبی کردی ،😍❤️انشالله شوهرت قدرت و بدونه ‌‌.از دستورت کمک میگیرم منم حتم ...

فدات عزیزم....من شنیده بودم از بچگی چیپس و پفک بخوره ممکنه بلوغ زود رس بشه که خیلی بده من اصلا بهش نمی دادم...

یه تبریزی عاشق ❤
درک میکنم  این اداهای زن بسازو وای داریم له میشیم ولی با سیلی صورتمونو سرخ نگه داشتیم درک نمیک ...

نه عزیزم مسئله این نیست شما اشتباه متوجه شدی ، بخدا زندگی ها اینقدر سخت شده که پول حقوق چه زن چه مرد تا کمتر از نصف ماه می‌کشه و باقیش و باید همینجوری بدون پول سر کنن، کسی که ازدواج میکنه باید با همسرش بسازه چه مرد باشه چه زن نه سر چیزای کوچیک الکی دعوا راه بندازه ، همچین زندگی از هم می‌پاشه .‌

۸ تومن‌انقدر تاثیر داره واقعا ؟  چه شوهریه چیپس ۸ تومنی نمیتونه بخره ؟ 😐

واقعا حرفت خجالت اوره

تو این شرایط خیلیا همینن

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...