2777
2789
عنوان

داداشم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 37 پست

فکن شوهرت از خواهرش شماره دوست دختر قبلشو میخاد میدی

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا نمیدونی باید چ‌کنی یا مسخره میکنی😂

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

بزن تو دهنش

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

خیلی جدی برخورد کن بگو وقتی زن داری دیگه سرگرمی چی کشک چی پشم چی بگو به زنت میگم اونم برای خودش سرگرمی جورکنه یر به یر بشید 

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن

واا بذا خواهش کنه ملووومه ک نه

تو با اینکار هم ب زنداداشت خیانت میکنی هم ب دوستت  ک میذاری داداشت محض سرگرمی باهاش باشه.. بعدشم شیطون میتونه هرکیو گول بزنه ممکنه این سرگرمی گفتنش بعدنا ب جاهای بد بکشه

اصلا همچین کاری نکن

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤