2777
2789
عنوان

میخوام عرر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما منطقه یک بودیم ظرفیتم کم بود ولی دوستم یه ماه خودشو تو اتاق حبص کردو خداروشکر قبولم شد

منظورم از منطقه اون نبود

اره با تلاش شدنیه

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...
آره خوب چون استان یه مدرسه نمونه بود باید هر روز ۲ ساعت راه می رفتم .

اها

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
برای ریاضی تدریس علوانیان گوگل سرچ کن

خیلی خوبن؟؟؟

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
عالیه

وای پس میبینمشون 

میگم که راستی شما گفتین آزمون دادی قبل شدی یا نگفتی چیزی؟

وای پس میبینمشون  میگم که راستی شما گفتین آزمون دادی قبل شدی یا نگفتی چیزی؟

آفرین 

من 6سال پیش آزمون دادم 

مدرسه نرجس خاتون لارستان بودم 

خدایی مهربانتر از حدتصور...خودمونیة افتخر🇦🇪❤️
آفرین  من 6سال پیش آزمون دادم  مدرسه نرجس خاتون لارستان بودم

اها اها عزیزم

ممنون