2777
2789
بیگ لایکـــــ💙💙💙💙👍🏻👍🏻👍🏻

بخدا خواهرشوهرام پرسپولیسی هستن همچین میگن طرفدارای استقلال عقده آیی هستن و فلان هستن 

منم پوزخند میزنم میگم کسی که فحش میده از قدیم گفتن از کوزه همان تراود که دراوست 

اً

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه پرسپولیسی دو آتیشه ام که فعلا بخاطر مسائلی نمیتونم زیاد پیگیر تیمم باشم

ولی پای کشورم ک وسط بیاد همه تیما برام عزیزن

بازی بین استقلال و بایرن مونیخم که باشه(چون من بایرن رو دوست دارم)بازم با تموم وجودم ارزو میکنم استقلال ببره 

حرف حرفه ایرانه و ایرانی

#ایرانم

#زنده_باد_ایران_و_ایرا‍‍نی

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
بخدا خواهرشوهرام پرسپولیسی هستن همچین میگن طرفدارای استقلال عقده آیی هستن و فلان هستن  منم پوز ...

بخداااا😏😏💙💙

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
جمع نبند هم استقالی بد داریم هم پرسپولیسی ناراحت شدم یه تیم ایدانی باخت اونم جلو خارجیا 

خواعزشوهرام به یعنی مث عقده اییا فحش میدنااا 

منم خیلیییییی ناراحت میشم میگم از موزه همان تراود که در اوست

اً

من طرف دار پرسپولیسم خیلی تیم خوبیه عاشقشم ولی اینکه برا باختن تیم استقلال مقابل خارجیا خشحال شم ته اسکولیه😂البته نگذریم ازنیکه فینال آسیا قلب ابی میزاشتین ته احمق بازی بود البته بعضی ها

به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
خواعزشوهرام به یعنی مث عقده اییا فحش میدنااا  منم خیلیییییی ناراحت میشم میگم از موزه همان تراو ...

اسکلن 😐😂ما پرسپولیسیای اصیل اینجوری نیستیم اونا احمقن

به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
عرضه نداشتین همونم به دست بیارید😉😉

عزيزم از اونجايي ك اطلاعات فوتباليتون پايين هست نميدونين ولي اون ستاره هارو تو همه جاي دنيا وقتي اجازه دارن بزنن ك ده بار قهرمان ليگ كشورشون بشن به ازاي هر ده بار قهرمان شدن يكيشو ميزنن 

و درضمن ما ك ميدونيم شما چطوري قهرمان شدين اگه همه تيما انصراف ميدادن ماهم قهرمان ميشديم😐😂😂

اين حرف برازنده كسايي هست ك همچين كاريو كردن اگه شماهم جزئشون بودين ك حرفي باقي نميمونه:/

من ادمی نیستم که ابراز خوشحالی کنم از باخت تیم کشورم مقابل تیم خارجی 

بله حق با شماست هم اونا احمقن هم کسایی که از خوشحالی باخت تاپبک میزنن