2777
2789
عنوان

به خواستگار خوب ها جواب رد ندین پشیمون میشین‌‌‌...

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 74 پست
اخه زرنگ اگر با کسی میبودی و ازش مطمئن بودی باز یچیزی😂خب فوری عقد قرار نیست بکنی که. نهایت به روش س ...

سنم کم هست تجربه نداشتم واقعا😂ایشالله از این به بعد عاقلانه تر رفتار کنم .خانواده ام همه چی رو سپردن به خودم منم گند زدم🤦🏻‍♀️

خدایا شکرت❣
خخخخخخ دقیقا درحالی ک من ی نفر ک هیچوقت توی اطرافیانم ندیدم همچین چیزی رو

آره والا.. آخه خارجی جماعت اونهمه دختر ریخته جلوشون که رفتارش متناسب با فرهنگ خودشونه بدون قید و بند حالا چرا میاد اینور 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چه مشکلی با من داری؟😂هم خانواده ام خوبه هم چهره ام خوبه هم اینکه دانشجو پزشکی ام اونم نیاد بهتر ...

من گفتم مشکلی دارم با شما ؟!!

چرا باید با ی آدم مجازی ک نمدونم چن درصد حرفاش درسته مشکل داشته باشم ؟!!

گفتم اعتماد ی نفست بالاس این حرفم بده ؟!!

جالبه ن ب اینکه تاپیک زدی خاستگار خوب دارین رد نکنین ک پشیمون میشین  ن ب اینحرفات ک من عالی ام بهترش میاد و فلان !!

حرفات ب هم نمیخونه !

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
سنم کم هست تجربه نداشتم واقعا😂ایشالله از این به بعد عاقلانه تر رفتار کنم .خانواده ام همه چی رو سپرد ...

اره عزیزم. اصلا بهش فکر نکن. لیاقتت بهتر ازیناس اصلا☺️😍

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
آره والا.. آخه خارجی جماعت اونهمه دختر ریخته جلوشون که رفتارش متناسب با فرهنگ خودشونه بدون قید و بند ...

دقیقا

بنظرمن ک خنده داره

مث این میمونه بری رستوران دنبال نیمروی مامانت بگردی خخخخخ عجب مثالی زدم

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
من گفتم مشکلی دارم با شما ؟!! چرا باید با ی آدم مجازی ک نمدونم چن درصد حرفاش درسته مشکل داشته باشم ...

تاپیکم یه توصیه بود چون خودم تجربه کردم 

منم سنم کمه ۲۲ سالمه هنوز راه زیادی دارم قطعا موردهای بهتری هم هست ولی اگر اون آقا بود احتمالا تا الان نامزد کرده بودیم 

خدایا شکرت❣
دقیقا بنظرمن ک خنده داره مث این میمونه بری رستوران دنبال نیمروی مامانت بگردی خخخخخ عجب مثالی زدم

بعضی از آقایون دنبال جسم نیستن دنبال اصالت خانواده هستن 

مرد ایرانی که ۲۵ سال از عمرش رو ایران بوده زن ایرانی رو ترجیح میده 

خدایا شکرت❣
من گفتم مشکلی دارم با شما ؟!! چرا باید با ی آدم مجازی ک نمدونم چن درصد حرفاش درسته مشکل داشته باشم ...

جامعه طوری شده که دانشجو های پزشکی بیشتر از ملکه انگلیس به خودشون مینازن و افتخار میکنن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

منم اصلا و ابدا خواستگار ندارم که بهش جواب منفی یا مثبت بدم 

پووووف_لعنتی#  

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  

منم میخواستم همین اشتباه و بکنم ک نکردم😐

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
جامعه طوری شده که دانشجو های پزشکی بیشتر از ملکه انگلیس به خودشون مینازن و افتخار میکنن

دقیقا

متاسفانه ایران ینی پزشک سالاری

شما میتونی با مدرک دیپلم هم به خودت بنازی عزیزم منم خودم رو دوست دارم حتی اگر دانشجوی پزشکی نبودم 

من بنده ی خدا هستم از من فقط یه دونه آفریده شدم پس باید به خودم بنازم و به خودم افتخار کنم حتی اگر مدرکم دیپلم باشه یا خیلی مسائل دیگه

خدایا شکرت❣