گوشزد بیش از حد وظیفه شرعی مانع زندگی آسوده ما، گفتم اطلاع بدم
😍😄🤣دمت گرم
با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟ پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز .. در آسانسور بزنه به کمرت ملعووونO_o من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!
این اعتقادات نیست.حرف اسلام. نیاز به دخالت هست باید تذکر داد چون وظیفه شرعی مون هست
زحمت بکشید تذکر ندید خودمون عقل داریم تو دین اسلام هیچ زوری نشده!!خدا گفته کسی خواست بیاد مسلمان باشه کسی نخواد خلاف گفته من عمل کنه ،بعضی ها دومی رو انتخاب میکنن و به هیچ کس ربطی نداره
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟