2777
2789
کاشت ناخن مانع غسل و وضو  بنابر وظیفه شرعیم گفتم اطلاع بدم

بله درست میگن، غسل و وضو قبول نیست درنتیجه نمازتان قبول نیست.اخرتتون رو بخاطر هوی و هوس و مدگرایی خراب نکنید.پشیمونی سودی نداره هااا

گوشزد بیش از حد وظیفه شرعی مانع زندگی آسوده ما، گفتم اطلاع بدم  

😍😄🤣دمت گرم 

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه اسمش ژلیشه یا کاور یا چی

این ژلیشه، اگه صدف ناخنت همین شکلیه فقط ژلیش کن اگه شکنندست بگو کاور لمینت کنه نشکنه. اگر هم این شکلی نیست صدفش باید بکاری ناخت

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
این اعتقادات نیست.حرف اسلام. نیاز به دخالت هست باید تذکر داد چون وظیفه شرعی مون هست

زحمت بکشید تذکر ندید خودمون عقل داریم تو دین اسلام هیچ زوری نشده!!خدا گفته کسی خواست بیاد مسلمان باشه کسی نخواد خلاف گفته من عمل کنه ،بعضی ها دومی رو انتخاب میکنن و به هیچ کس ربطی نداره

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
باریکلاااااا نهههههههه باریکلاااا👏👏😁🤞

خودشیرین#  

😌

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
نه گوشزد بیش از حد نیست، حرف ما حرف اسلام، حرفی که شما زدین حرف از خود درآوردی هست

اقا ما تو مملکتی زندگی میکنیم که هزاران نفر سرشون تو داخل ماشینمون هم هست واقعا نخوایم دائم تو چشمون کنید دینتون رو باید کی رو ببینیم؟

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
اگه عقل داشتین که دنبال هوی و هوس نمیرفتین

نفهمیده داری قضاوت میکنی!! و به تو هیچ ربطی نداره