2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیایین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 600 پست
ممنون گلم دو ماهه

مث منی پس

منم دوماهه توی اقدامم😍

ایشالله که بزودی خبر بارداریتو بهمون بدی عزیزم🥰🌹

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
پس نزدیکه علائمی نداری عزیزم؟؟

كمر درد آني امروز اومد

چند وقته تهوع دارم

يه مسئله ديگه هم هست من ماه قبل يه هفته جلو انداختم 

نميدونم تخمك گذاريم كي بوده اما منظم اقدام داشتم

انشالله كه خيره

يا هو يا من هو يا من ليس الا هو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كمر درد آني امروز اومد چند وقته تهوع دارم يه مسئله ديگه هم هست من ماه قبل يه هفته جلو انداختم  ...

ایشالله که این ماه خبر بارداریتو بهمون میدی عزیزم😍

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
سلام ،منم تازه واردم میشه راهنماییم کنین اگه بخام این تایپک و داشته باشم بتونم بهش سر بزنم باید چیکا ...

سلام عزیزم خوش اومدی🌹😍

الان بهت میگم

سلام ،منم تازه واردم میشه راهنماییم کنین اگه بخام این تایپک و داشته باشم بتونم بهش سر بزنم باید چیکا ...

اون قسمت که دایره کشیدم اونو میزنی سبز که شد ینی ذخیره کردی بعد از قسمت داشبورد میری توی تاپیک های ذخیره شده میبینی اونجاست و هروقت خواستی میتونی بیای بهمون سربزنی🥰🌹

اون قسمت که دایره کشیدم اونو میزنی سبز که شد ینی ذخیره کردی بعد از قسمت داشبورد میری توی تاپیک های ذ ...

اینو زدم سبز شد،فقط قسمت داشبور نمیدونم کجاس اگه میشه رهنماییم کن.

اونی که تو رو آفریده هیچ وقت فراموشت نمیکنه پس ناامید نباش♡
مرسی ممنون 🌹🌹

قربانت

چند وقته اقدامی؟

دوماه اقدامم ،البته قبلا سقط داشتم 

ایشالله که بزودی یه بارداری خوب و سالم داشته باشی عزیزم🌹🥰

مرسی همچنین ،اهل شیرازید؟

نه عزیزم تهران

من به صورت منظم اقدام نکردم 

عشقی بوده 😂

ولی ماه پیش اصلا جلوگیری نکردیم 

الانم از موعدم گذشته 

سینه هام به شدت درد میکنه 

ولی خب چون همیشه نزدیک پریودم همینجوریم 

اصلا دلم نمیخواد به خودم امید بدم و بعد نا امید بشم

من به صورت منظم اقدام نکردم  عشقی بوده 😂 ولی ماه پیش اصلا جلوگیری نکردیم  الانم از موع ...

همون عشقیا زودتر جواب میدن😂

چند روز از موعدت گذشته عزیزم؟؟