2777
2789
عنوان

بچه‌ها دوستم الان کنارم نشسته میگه به دوستای نی نی سایت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 44 پست

بله

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهنمایییییی بیا کردم راهنماییه چی؟

سلام من دوست استارترم مشکلم اینه که من وقتی تولد اقوام شوهرم دعوتیم شوهرم هرچه قدر بگم هزینه هاش ومیده ولی وقتی تولد اقوام خودم میشه هرچی میگم پول بده کادو بگیرم نمیده حتی برای عروسیا هم اینطوری میکنه ومن مجبورم قرض بگیرم از مامانم و کم کم جمع کنم بهش پسش بدم بگو چیکار کنم 😭

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
من کمکش می کنم بگو

سلام من دوست استارترم مشکلم اینه که من وقتی تولد اقوام شوهرم دعوتیم شوهرم هرچه قدر بگم هزینه هاش ومیده ولی وقتی تولد اقوام خودم میشه هرچی میگم پول بده کادو بگیرم نمیده حتی برای عروسیا هم اینطوری میکنه ومن مجبورم قرض بگیرم از مامانم و کم کم جمع کنم بهش پسش بدم بگو چیکار کنم

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره
راجع به چی؟

سلام من دوست استارترم مشکلم اینه که من وقتی تولد اقوام شوهرم دعوتیم شوهرم هرچه قدر بگم هزینه هاش ومیده ولی وقتی تولد اقوام خودم میشه هرچی میگم پول بده کادو بگیرم نمیده حتی برای عروسیا هم اینطوری میکنه ومن مجبورم قرض بگیرم از مامانم و کم کم جمع کنم بهش پسش بدم بگو چیکاررکنم

بزن تو دهنش نره خرو

آخه من دعوت میشم همیشه اگه نرم تولد فامیلاش نمیذاره برم تولد اقوام خودم

سلام من دوست استارترم مشکلم اینه که من وقتی تولد اقوام شوهرم دعوتیم شوهرم هرچه قدر بگم هزینه هاش ومی ...

برای تولد اقوامشون یه مدت کاری نکن هزینه ایم نکن و‌ نگو یا صحبت کن باهاش

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹