نه خوب ولی اخه هم تو نینی سایت و متاسفانه بین همکارام هم شنیدم گفتن اشکال داره 😐 ما خودمون ...
دوست دارم دلیلشون رو بدونم
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂 منم نمیدونم ولی همکارام گفتن خوب نیست بزرگشون کنیم برا همین برام سوال شد که همه میگن یا ...
عجب😅
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
خیلی خوبهه😍😍😍 ما تازه ازدواج کردیم گفتیم فعلا دو تایی لذت ببریم منم قبل ازدواج با همسرم ص ...
عزیزم خوشبخت بشی ما هم یک ماهه ازدواج کردیم . اما خب از دو سال قبل ک با هم بودیم گفتیم ی بچه بیاریم . واکنش خانوادهامون بد بود اما خب قبول میکنن بالاخره
عههه چقدر عالی چرا بد بود؟ من خانواده خودم استقبال کردن ولی خانواده همسرم نه
راستش با خانواده خودم در ارتباط نیستم اصلا اونا نمیدونن. اما خب خانواده همسرم برادر شوهرم اینا گفتن نه این چکاریه پس خودتون بچه نمیخواین . گفتیم چرا ی بچه بیاریم یکیم خودمون دیگه چیزی نگفتن