نه ندیدم آنفالوش کردم بنظرم چیزی جز فخر فروختن بلد نیست 😑😂
حقش نبود والا ایناباید فقط نادیده گرفتن حقشونه یکیشم مامام اویستا اورک دیقا مث سومالیاس ولی الحق دختراش محشرن😣😣😣😹😹😹
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
من عکسای قدیمشو تو اتاقش دیدم اتاقش خالیه خالی بود این بلاگرا راحت براشون همه چی میفرستن ولی ...
پس درسته بانکم نزده ک ی شبه اینقور لباس گیرش بیاد بقول خودت همش تبلیغ
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
زهرا اقازاده وسیله زیاد داره.وگرنه من یه همکلاسی دارم اتاقش محشره
فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم