2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 31 پست

باید حتما چک بکنی 

ولی خیلی زور داره نزدیک افطار پریود بشی😂

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پری نشده باشی قبوله شده باشی هم که نه دیگه عزیزم آخه این چه سوالیه؟!

نه خب منظورش اینه که نرم نگاه کنم مطمئن شم قبوله یا نه؟😅

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
من یک بارماه رمضان 5دقیقه به اذان بود که پریود شدم از معلم دینی مدرسمون پرسیدم گفت روزه باطله

بله اگه بشی باطله دیگه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خدا که خیلی مهربونه شکی نیست ولی قضا روزتم باید بگیری عشقم

😩😩😩😩😩😩😩😩ببین ۵دقیقه به اذان خیلی ستم بود در حقم 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
خیلی برام زور داشت

اونکه آره😥😥

من بعد افطار میرم چک میکنم😁

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
یادم خودم افتادم 5 دقیقه به اذان پریود میشدم میگفتم خدایا پریود نیستما . اون چیز دیگه بود   &nb ...

وای خیلی باحال بود

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه