2777
2789
عنوان

❤❤❤حاجت محال❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 5551 بازدید | 44 پست
چجوری یکم توضی بده اگ میشه  گلم من سه تا حاجت دارم برا همشون بخونم یا یکیش؟

سه تا باهم  نمیدونم ولی یکی یکی شروع کن  مطمینتره

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجت روا میشی منم دعا میکنی۰😎❤اسمم ریحانه است

فدات بشم حتما حتما عشقم 

ان شاالله لایق باشم 

الان هم البته تو چله زیارت عاشورا هدیه ب شهید نوید صفری هستم 

ایشون خودشون گفتن هرکس چله زیارت عاشورا بخونه و ب من تقدیم کنه تمام تلاشمو میکنم ک ب اذن خدا حاجتشو بگیرم 

خیلیا هم معجزه دیدن واقعا 

خدا روشکررررر   خیلی حاجت سختی بود؟

با توجه به شرایطمون آره حاجت سختی بود ولی خیلی راحت بهش رسیدیم البته اینم بگم که هم ما و هم خالم دقیقا یکسال بعد از این ختم حاجت گرفتیم 

یه وقت اگر زود به حاجتت نرسیدی نا امید نباش ممکنه طول بکشه ولی حتمیه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
فدات بشم حتما حتما عشقم  ان شاالله لایق باشم  الان هم البته تو چله زیارت عاشورا هدیه ب ش ...

وای منم دعا کن  خواهر

من هم دعات میکنم

منم الان ماه رمضون این چله شهید  شروع کردم🤩

❤❤❤❤

با توجه به شرایطمون آره حاجت سختی بود ولی خیلی راحت بهش رسیدیم البته اینم بگم که هم ما و هم خالم دقی ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر❤

وای چ خوب  حاجتتون غیر ممکن بود ب نظرت؟

آره با توجه به شرایطی که داشتیم غیر ممکن بود

خالمم به نیت ازدواج پسرش خوند خداروشکر اونم تونست بایه دختر خوب نامزد کنه 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
خدا رو صد هزار مرتبه شکر❤

😍😙

ان شاءالله شماهم خیلی زود حاجت روابشین💚

وای منم دعا کن  خواهر من هم دعات میکنم منم الان ماه رمضون این چله شهید  شروع کردم🤩 ❤❤❤ ...

چششششممممم حتما 

خیلی لطف میکنی واقعا چون گرهی افتاده تو کارم خدا خودش یاری کنه ان شاالله 

خیلی عالیه خیلی

خیلیا از نتایج شون گفتن از این چله 

آره با توجه به شرایطی که داشتیم غیر ممکن بود خالمم به نیت ازدواج پسرش خوند خداروشکر اونم تونست بایه ...

وااااای چ عالی 

الهی شکر هزاران مرتبه 

من گرهی تو کارم هست لطفا دعا کنه ان شاالله خدا رفعش کنه

چششششممممم حتما  خیلی لطف میکنی واقعا چون گرهی افتاده تو کارم خدا خودش یاری کنه ان شاالله  ...

چند تا ختم خوب یه جا جمع کردم تحقیق کن ببین کدوم بدلت میشینه

چله زیارت عاشورای حق شناس
۱۰۰هزار صلوات در دو ماه شرعی ایت الله کشمیری
۱۴۰۰۰صلوات

۳۰هزار صلوات در یک ماه
نماز کن فیکون
نماز روز پنجشنبه
مقاتل بن سلیمان
ختم قران برای نرجس خاتون مادر امام زمان
ختم ابجد ایه الکرسی    
نماز شب
صدقه برای امام زمان
زیارت عاشورا  برای شهیدان  ابراهیم هادی و سامانلو و نوید‌‌‌صفری....
نماز سیف القاطع
یا علی ۱۲۰۰۰ مرتبه
چله نماز شب
چله سوره نصر

وااااای چ عالی  الهی شکر هزاران مرتبه  من گرهی تو کارم هست لطفا دعا کنه ان شاالله خدا رف ...

ان شاءالله خیلی زود رفع بشه💚

چند تا ختم خوب یه جا جمع کردم تحقیق کن ببین کدوم بدلت میشینه چله زیارت عاشورای حق شناس ۱۰۰هزا ...

مرسی ریحانه خانم گل 

خیلی زحمت کشیدی عزیزجان 

خدای مهربون حاجاتتو روا کنه😍🤗😊🌷💋