2777
2789
آره پارسال،سرفه و‌تنگی نفس بیچارم کرده بود.از سرفه بالا میاوردم.هیچی خوبم نمیکرد هییییچی.عذاب الهی ک ...

آهان پس هر ۲۴ ساعتی یکی بخوره 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همشو باهم انجام دادم والا

آخه هرچی براش میبرم غر میزنه که بیشتر حساس ترم کردی 😭😭خوب من چکار کنم برای بهبودیش انجام میدم ولی خودش مدام غر میزنه 😭😭

آخه هرچی براش میبرم غر میزنه که بیشتر حساس ترم کردی 😭😭خوب من چکار کنم برای بهبودیش انجام میدم ولی ...

ببین دس خود ادم نیس،واقعا بی حوصله و کسل میشه حتی ممکنه تا ۶ماه سندرم خستگی و افسردگی و این چیزا داشته باشه،من ک هنوزم نفس میکشم سرم درد میگیره معدم داغونه همش خستم اشتهام کوره کوره،خداروشکر من خفیف گرفتم

ببین دس خود ادم نیس،واقعا بی حوصله و کسل میشه حتی ممکنه تا ۶ماه سندرم خستگی و افسردگی و این چیزا داش ...

آهان درست میگی 

ولی خوب اگه همکاری نکنه دیر خوب میشه یا خدای نکرده مشکل ساز میشه

همسر من فکنم شدید گرفته یه هفتهاس درگیره 

اولش با بدن درد شدید شروع شد بعدش عرق سرد هم اضافه شد حسابی بی حال و ضعیف هس از دیشبم سرفه میکنه 

بویاییو چشایی و بدن دردش خوب شده فعلا خداروشکر 

الان سرفه زیاد میکنه 😭

ببین دس خود ادم نیس،واقعا بی حوصله و کسل میشه حتی ممکنه تا ۶ماه سندرم خستگی و افسردگی و این چیزا داش ...

وزن کم کردین؟

من خیلی لاغر و صعیفم اشتهامم کور شده میترسم لاعرتر بشم  😢

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺
سلام گلم.خداروشکر😍آزیترو‌مصرف کرد؟

سلام ممنونم 

نه عزیزم آمپول رمدسیویر اونم ۵ دوز که باز کبدشو داغون کرد😓داروی کبد مصرف میکنه

خداروشکر بازم بخیر گذشت🙏🙏🙏

سلام ممنونم  نه عزیزم آمپول رمدسیویر اونم ۵ دوز که باز کبدشو داغون کرد😓داروی کبد مصرف میکنه ...

سلام..عزیزم میشه ازتجربت برام بگی؟همسرمنم امروز آخز دوز رمدسیویر زد..سرفه هاش زیاده..شمابرای سرفه چه کارکردید؟همسرتون سی تی اسکن هم دادن؟درگیری ریه داشتن؟ممنون میشم راهنمایی کنید❤😢

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد