2777
2789

منم میخوام یه تاپیکم حذف شه چی کار کنم؟

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم😅 تاپیک ایشون لینک بذار @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

ببخشید عزیزم لینک تاپیک خودمو چجوری بردارم

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
منم میخوام یه تاپیکم حذف شه چی کار کنم؟

تومیتونی همین ک من نوشتم @نی نی یارحذف تاپیک خب توتاپیکت تگش کنی قفلش میکنه برات پیش تگش بنویس عکساتم حذف کنه ن مث من😢😥

تومیتونی همین ک من نوشتم @نی نی یارحذف تاپیک خب توتاپیکت تگش کنی قفلش میکنه برات پیش تگش بنویس عکسات ...

من مبخام کلا اون تاپیک حذف بشه