2777
2789
عنوان

اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 2377 بازدید | 301 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمومش میکنی یا ادبو کناز بزام تعلیقم شدم بدرک ناموصا اعصابمو داغون کردی دیگه رعایت نی نی سایت نمیکنم ...

ولش کن عشقم این زیاد زده قاطی کرده😐

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
بچه ها من عذاب وجدان گرفتم😐

منم

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
میدانستید ب غیر از کلمه زنده باشید در لغتنامه فارسی کلمات دیگری هم وجود دارد برادررررر😐👊🏻

عذرخواهي منو پذیرا باشید، در حال مشاوره با شخصی هستم 

موفق و پیروز باشید

🌹🌹 آقا هستم 🌹🌹برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 🙏🌹🙏
تمومش میکنی یا ادبو کناز بزام تعلیقم شدم بدرک ناموصا اعصابمو داغون کردی دیگه رعایت نی نی سایت نمیکنم ...

موفق و پیروز باشید 🙏

🌹🌹 آقا هستم 🌹🌹برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 🙏🌹🙏

بابا چتونه شما ها؟ به چی حقی نشستین دارین مسخرش میکنین؟ عباس هر طور عشقش بکشه صحبت میکنه و به کسی هم مربوط نیس....هر کی خوشش نمیاد از نوع صحبتش جمع کنه از این تاپیک بره....اقا عباس ب نظرم شما هم بهتره ادامه ندی ظاهرا طاقت تحمل رفتار  محترمانه و ارزش قایل شدن واسشون رو ندارن