2777
2789
عنوان

گوشی جدید خریدم😍

1303 بازدید | 23 پست

خیلی گوشی خوبیه.صفحه بزرگ.قوی.بدون کندی و هنگ.در عرض 50دقیقه شارژ میشه😆.خیلی مقاوم هم هست.ضد ضربه هم هست.خریدمش5تومن.مدل الجیk41

تعداد رای : 55
نظرسنجی
مبارکت باشه
40
72%
خوشبحالت
0
0%
به من چه
15
27%

ال جی که کلا دیگه تولید نمیشه

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دس دس دس 

نون و پنیر و خارک

گوشی نوت مبارک

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مبارکت باشه عزیزم الان رفتم دیدمش تو نت خوشگله اما دیجی قیمت زده بود 4 تومن 😤

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز