2777
2789
راهی نداره مشکی بمونه؟ بعد تا چندوقت نمیتونم رنگ کنم؟ اره پوستم سفیده چون همع بلوند میکنن دوس دارم م ...

اونقدرا بد نمیشه نه چون فانتزی دیگه اگر خیلی بلوند باشه زیرش زود میزنه بیرون... نه دیگه نمیتونی رنگ کنی مگه دکوپاژ کنی که آسیب نسبی رسیدن به موهات نباید برات مهم باشه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش نمیومد؟ بعد اینک برا چ مراسمی زد

نه بلوند بود خسته‌شده بود گفت میخوام مشکی کنم 

ولی اصلا بهش نمیومد اونم رنگ پوستش سفید بود

الهی این بنده چه داند که چه می‌باید جست؟ داننده تویی هرآنچه دانی آن ده ‌....😊😊
دوبار به فاصله دوهفته ان۳ گذاشتم پایین موهام مش داشت یه دست مشکی شد

میشه بگید من چه رنگی بذارم روی موهام🙏

حتی اگ یک سال رنگ نکنم هم باید دکوپاژ بشن

بستگی داره مارک رنگ چی باشه بعضی ها بد میره از سر بعضی ها با دکوپاژ ضعیف سریع پاک میشه رنگ مشکی بخواد کامل بره حداقل سه چهار سال وقت میبره 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ولله میگم بزار کامل مشکی شن یا اینک فقط ریشه ها بزن هی رنگ رنگ میسوزن مثل من کچل میشی

آخه فکر کنم خیلی طول بکشه تا یه دست مشکی بشه

الان سه رنگ شده بدم میاد