dokhisheiton مدیر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 3073 عنوان چت خصوصی😁 | مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 238 پست سلاااام صب تون به خیرررر @tiniki عمه جون چطوری@شترررر نن بیا@hermoine اجی بیا دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍 1400/02/01 | 09:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tiniki عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 ن هنوز تو راه بدجور خوابم میا😪 😆تو که خوابت میاد چرا بقیه رو بیدار کردی! 😐ولی چع حوصله ای من باید ساعت 1 ضهر بیاد دنبالم اگه خدایی نکرده به کسی بله دادم چون من باید بگیرم بخوابم روزایی که کلاس ندارم😐 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
tiniki عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 😆تو که خوابت میاد چرا بقیه رو بیدار کردی! 😐 ولی چع حوصله ای من باید ساعت 1 ضهر بیاد دنبالم اگه خد ... اصن غیر این نمیشه 😆😜 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
dokhisheiton مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 3073 😆تو که خوابت میاد چرا بقیه رو بیدار کردی! 😐 ولی چع حوصله ای من باید ساعت 1 ضهر بیاد دنبالم اگه خد ... 😂😂😂😂😂😂چون خوابم نمیبرد بیدار کردم😁اخ منم همون میگفتم ۱ اینا بریم گف ن 😑😐 دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍
tiniki عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 😂😂😂😂😂😂چون خوابم نمیبرد بیدار کردم😁اخ منم همون میگفتم ۱ اینا بریم گف ن 😑😐 داره تلافی اون کیک و پیام دیشب رو در میاره😐💔🤣 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
dokhisheiton مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 3073 داره تلافی اون کیک و پیام دیشب رو در میاره😐💔🤣 اره حالا خدا ب دادم برسه تا شب دیگ باید حرف گوش کنم😂😑بقول مامان بزرگم میگه ی نفرم بتونه زینب و آدم کنه خود امیرعلی(نامزدم)😐😂 دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍
tiniki عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 اره حالا خدا ب دادم برسه تا شب دیگ باید حرف گوش کنم😂😑بقول مامان بزرگم میگه ی نفرم بتونه زینب و آدم ... بله دیگه مثل همین می دونین چجور اون یکی رو ادم کنید💔🤣 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
dokhisheiton مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 3073 بله دیگه مثل همین می دونین چجور اون یکی رو ادم کنید💔🤣 ولی فکر نکنم سر ب راه شم فوقش چن ساعت حرف گوش کن شم😂😂😂😂 دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍
tiniki عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 ولی فکر نکنم سر ب راه شم فوقش چن ساعت حرف گوش کن شم😂😂😂😂 اره بابا تو لامصب عجوبه ای، 😜البته من فقط برا چند ساعت ادم میشم باهام کسی حرف بزنه🤣 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
dokhisheiton مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 3073 اره بابا تو لامصب عجوبه ای، 😜 البته من فقط برا چند ساعت ادم میشم باهام کسی حرف بزنه🤣 🤣🤣🤣🤣انشالله خدا ب شوهرامون صبر میده😂🚶🏻♀️😐 دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍
tiniki عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 ولی فکر نکنم سر ب راه شم فوقش چن ساعت حرف گوش کن شم😂😂😂😂 من کسی ببینتم میگه این مو کف دستش نی😐🤣من اين همه سال انفدر معلم داشتم ففط یکی از معلمای کلاس زبانمون ی کاری می کنم قشتگ میگه این دوباره زیرابی رف هیچکس هم باور نمی کنه🤣😜 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
tiniki عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 🤣🤣🤣🤣انشالله خدا ب شوهرامون صبر میده😂🚶🏻♀️😐 🤣💔😆عرررر من از بچگی تن صدام بلند بود هرجا برم رو هوای اونجا😐الان چند وفته دارم سعی می کنم کنترلش کنم🤣😜😆💔😐 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
dokhisheiton مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 3073 من کسی ببینتم میگه این مو کف دستش نی😐🤣 من اين همه سال انفدر معلم داشتم ففط یکی از معلمای کلاس زبا ... 🤣🤣من ی معلم داشتم فق اونام گند کاری ها که میکردم خبر داشت و کمک میکرد🤐😁 دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍
dokhisheiton مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 3073 🤣💔😆عرررر من از بچگی تن صدام بلند بود هرجا برم رو هوای اونجا😐الان چند وفته دارم سعی می کنم کنترلش ... موفق باشی😂😂😂🤣 دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍
tiniki عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3349 🤣🤣من ی معلم داشتم فق اونام گند کاری ها که میکردم خبر داشت و کمک میکرد🤐😁 نه این قشنو لز اول به من میگف زیرآبی میری😐😆 مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️