2777
2789

جدیدا اخبار تجاوزبه خترا حتی بسرها خیلی شده اونم توسظ حتی خانواده یا اظرافیانشون منم یه دختر 5 ساله دارم و موندم از چه سنی اموزش های جنسی رو شروع کنم و مراقب یکی یدونم باشم اگر کتاب یا دکتر خوبی رو و این زمیه میشناسین لطفا راهنماییم کنید وچجوری مواظبش باشم

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یه مشاور خوب صحبت کن

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

تو مهد کودک‌ها دیدم جاهای خصوصی رو بذبچه ها یا میدن ک غیر از پدرو مادر و دکتر کسی نباید دست بزنه.

جاهای خصوصی همون جاهاییه با مایو دخترونه و برای پسرا با پسرونه پوشیده میشه.

فعلا در همین حد بگو

خودت باش
از قبل مدرسه باید گفته باشی

خب همینکه باید دقیقا چیا بگم رو موندم بجز اینکه کسی نباید به قمتایخصوصی بدنش دست بزنه چه حرفی باید بزنم 

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...
حق داری منم خیلی میترسم

پیج خانم دکتر علوی نژاد رو ببین اونجا یه سری پکیج تربیت فرزتد داره به نطرم خیلی مفیدن

برای انجام چیزهایی که نداشته ای باید کارهایی را انجام دهی که قبلا هرگز تجربه نکردی🤩🥰