2777
2789
عنوان

بنظرتون زشته که روزه نگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 33 پست
خواهش میکنم زمستون که شد به روزه های قضاتم فکر کن اگر تا ساعت دو طاقت میاری زمستون که شد یه چرت بزنی ...

😭😭😢😢چقد مهربونی گریم گرفته الان اشکام داره میاد 😔

فطریه شوهرم میده دیگ هرسال من خبر ندارم مبلغشو بهش بگم ی چیزی زیادتر بده یعنی،

😭😭😢😢چقد مهربونی گریم گرفته الان اشکام داره میاد 😔 فطریه شوهرم میده دیگ هرسال من خبر ندارم مبلغ ...

عزیزم لطف داری 🥰

نه ببین دقت کن فطریه با فدیه فرق داره . فطریه رو که همه میدن شما حتی اگر توان مالی دارید برای بچه تون هم بدید عالی تره چون نوعی صدقه هست و در روایات میگن برای فطریه کم نذارید . ولی چیزی که گردن شما میفته بهش میگن " "فدیه " . همون وقتی که اخر ماه مراجع فطریه رو اعلام میکنن فدیه رو هم اعلام میکنن برای هر روز قیمتشم زیاد نیست چون بر اساس نون محاسبه میشه . شما اینو جدا باید بدید به یه شخص امین حالا امام جماعت نانوای متعهد یا حتی خودتون اگر فقیر میشناسید چون این پولو باید فقط نان خرما خریداری بشه الانا میگن مثلا ماکارونی هم میشه چون رنج قیمتش یکی هست و از گندم تولید نیشه  ولی اینا رو  دیگه یا خودتون باید برسونید دست نیازمند یا باید از یه فرد امین کمک بگیرید . فقط باید تاکید کنید که این فدیه هست همین . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم لطف داری 🥰 نه ببین دقت کن فطریه با فدیه فرق داره . فطریه رو که همه میدن شما حتی اگر توان مال ...

خودم پول ندارم شوهرمم فکرنکنم پول بده و پایع باشه کمکم کنه بچه کوچیک دارم تو شهر غریب فقیر نمیشناسم نونوایی نمیشناسم 

شوهرم مدام سرکاره 😥😥😥میدونم اینا بهانه هس ولی خب چیکارکنم 😭😭😢😢😢😢

بخدا حالا با درستی وملایمت باهاش صحبت میکنم ببینم کمکم میکنه یا ن 

بازم ممنون از وقتی ک گذاشتی 

الهی خیر ببینی اجرت با خدا ک اینقد قشنگ راهنمایی میکنی ادم کیف میکنه از حوصله زیاد شماها😍🤗

خودم پول ندارم شوهرمم فکرنکنم پول بده و پایع باشه کمکم کنه بچه کوچیک دارم تو شهر غریب فقیر نمیشناسم ...

میدونستی وقتی خودت پولی نداری شوهرت هم بهت نده اونم یه حکم دیگه داره ؟😁😁😁

تلاشتو بکن اگر نشد تحقیق کن اونم یه راهی داره . 😉

حرم امام رضا زنگ بزن سوالای شرعی حواب میدن هم از من با حوصله ترن هم عاقل تر . 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚