2777
2789
عنوان

اهدای عضو

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 30 پست
 چرا پشیمون شدی؟؟؟ بالاخره اعضای بدنمون خوراک مورچه ها میشه چه بهتره که به زندگی یکی جون دوبار ...

خواهر دوس ندارم نمیدونی چجور لغو میشه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پشیمون شدی ؟ کار خوبیه 

پشیمون شدم اعضای بدن امانته نمیدونی چجور لغوش کنم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
خواهر اعضای بدن امانته دستمون من چجوری اعضای بدنمو بدم نمیدونی چجور لغو میشه

عزیزم ما که خودن پیغمبر نبودیم ماهم اشتباهاتی کردیم

بعد اینکه تو اعضای بدنت میدی به یکی دیگه خدا اونور چند برابرش بهت میده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

منم عضو شدم چند بار ولی فگر نکنم انقد معتبر باشه چون ن کارتی اومد ون پیامی.....چیز خاصی نیست تازه وا ...

برامنم ن پیام اومد ن چیزی براهمین میخام لغوش کنم پشیمون شدم همه سایتارو گذاشتم برالغو نمیدونم کجابرم

عزیزم برای اهدای عضو رضایت اولیای دم واجبه اون فرم فقط جهت اینه که خانوادت بدونن خودتم راضی به این ک ...

مرسی گلی  ب این نتیجه رسیدم ک اعصای بدنم امانته پیشم مثل پول وخونه نیستم ک بخام ب کسی اهداشون کنم  براهمین پشیمون شدم

من جف کلیه هامو اهدا کردم     خیلی دوست دارم بعد از مرگم اینکار رو بکنم

انشالله همیشه سلامت باشی ولی نمیدونی کجالغو میشه

کارتش که نمیاد ولی ثبت میشه در هرصورت رضایت خانواده مهم تره  دورازجون بعد حادثه اولویت با نظر ...

من شوهرم راضی نشد داداشم هم براهمین میخام لغوش کنم

انشالله همیشه سلامت باشی ولی نمیدونی کجالغو میشه

همچنین مهربون⁦♥️⁩😘

نه عزیزم اگه می دونستم حتما کمکت می کردم🌹

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!
عزیزم ببین سایتش پشتیبانی نداره زنگ بزنی

هیجا نداره ن شوهرم راضی شد ن داداشم گف کسی رضایت نمیده اینکارو بکنی خودمم پشیمون شدم

عزیزم ما که خودن پیغمبر نبودیم ماهم اشتباهاتی کردیم بعد اینکه تو اعضای بدنت میدی به یکی دیگه خدا او ...

خواهر شوهر وداداشم راضی نشدن منم پشیمون شدم داداشم گف رضایت نمیدیم من کلن میخام لغوش کنم

تا زنده ایی امانته بعدش دیگه خاک میشه  دوراز جون

خداکنه لغو بشه نمیخام دیگه

نیازی به لغو کردن نیست. این ثبت نام هیچ اجازه نامه ای برای برداشت اعضای بدن ایجاد نمیکنه و باز نظر خانواده ملاک تصمیمه. این فقط یه کار دلیه که لحظه ی آخر یذره نظرشونو تغییر بده. و اینکه بله اعضای بدن امانت دست ماست و چه بهتر که سعادت داشته باشیم این امانت رو به جای اینک خوراک مور و حشره کنیم تقدیم کنیم به خلق خدا و زندگی یک انسان رو بهتر کنیم

هیجا نداره ن شوهرم راضی شد ن داداشم گف کسی رضایت نمیده اینکارو بکنی خودمم پشیمون شدم

خب این قضیه اجازه اش فقط دست خودته من خودم دبیرستانی بودم به هیچکس نگفتم و ثبت نام کردم

یه سوال اگه قضیه برعکس میشد خدایی نکرده خودت یا اطرافیانت نیاز به اعضای بدنت داشتید قبول نمیکردید ؟

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖