2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهمیم پس😍حالتات چه جوریه من که پدرم دراومده از تهوع😭😭😭

وااایییی من از سه روزه حالت تهوعم شروع شده خیلی بده بدنم کم ویتامین شده ابم نمیتونم بخورم ازبس حالم بده و بالا میارم....عاشق ترشی ام از شیرینی زیاد خوشم نمیاد 

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

واقعنیه واقعنیه بالاخرع تموم شد فروردین

🙊🙈😍ب مبارکی و میمنت😅 🤨

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

بچه ها لطفا برای مامانم دعا کنیدددد 

بی بی چکش مثبت شده اما ممکنه مث دفعات قبل بچش سقط بشه و یا مشکلی داشته باشه و اگ سقط بشه میشه چهارمین سقطش

کلی ب دعاهاتون نیاز دارم😪

مهربونای من لطفا برای شادی روح پدرم ی فاتحه مهمونش کنید😊❤
وااایییی من از سه روزه حالت تهوعم شروع شده خیلی بده بدنم کم ویتامین شده ابم نمیتونم بخورم ازبس حالم ...

من سه هفتس اینجوریم😭دکتر گفت اکه نمیتونی آب بخوری جاش میوه بخور اگه اونم نمیتوتی بخوری آب یا آبمیوه رو بزار یخ بزنه یه ذره یه ذره بزا دهنت مک بزن تا بدنت بی آب نشه

من سه هفتس اینجوریم😭دکتر گفت اکه نمیتونی آب بخوری جاش میوه بخور اگه اونم نمیتوتی بخوری آب یا آبمیوه ...

ن من تازه شروع شده ولی فکر کنم حالا حالا ها ول کن نیست آره منم آبمیوه به شوهرم گفتم بگیره چون میوه هم بزور میخورم بعد چن روز روزه بودم فکر کنم بخاطر اون یهو حالم بد شد

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀