2777
2789
عنوان

حدف بدی زدم من؟

281 بازدید | 25 پست

شوهرم میخواد بره یه شهر دیگه بخاطر کارش دو سه روز ، بعد منم قرار بود باهاش برم بعد ما خونه داریم تو اون شهر شوهرم گفت به خواهرت و شوهرشم بگو اگه دوست دارن بیان ، اول که بحثش شد گفتیم شما ماشین بیارین گفتن نه نمیایم و فلان بعد که‌گفتیم خودمون برمیداریم یهو گفتن باش میایم ، بعد خواهرم پیس من‌گفت مهمون شماییم دیگه گفتم نه دیگه دنگی بهش برخورد رفت سریع گذاشت کف دست مامانم بعدم اومد گفت ما نمیایم🤦🏻‍♀️☹

من مقصر بودم واقعا حرف بدی زدم؟

نه خیلی خوب گفتی افرین به رک بودنت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تو عالم خواهری 

این چیزا ناراحت کن نی بنظرم

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب انکاری شما دعوت کردی ک بهشون گفتی نباید حرف دنگی میزدی بعدشم اخلاق خاهرتو میدونی چحدریه از اول نمیگفتی بهس

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

نه

خواهرت پرتوقعه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

خب وقتی شما پیشنهاد میدی اونم اونجوری برداشت میکنه تمام مخارج با خودتونه

عزیزمن خودت و همسرت برین

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...