2777
2789

من به تمیزکاری خونه و خودم میرسم .در عین حال استغفار و صلوات و سفارش به اطرافیان و ...

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ میزنم یکی دو نفر هرچی فحش رکیک بلدم بهشون میدم 😂😂😂😂 بعدش یه عالمه بستی دارک چاکلت میخورم &n ...

😂

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

زنگ میزنم بهش و بابات اینکه دلشو شکستم ازش معذرت میخوام

همه حرفامو بهش میزنم...میگم بهش چرا به هم زدم....ازش گلایه میکنم بابات کارهاش....  و میزارم بعد از ۵ ماه بالاخره  اونم حرفاشو بزنه تا سبک بشه

فک کنم باید یه بارم که شده پای حرفاش مینشستم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

بنظرم یجوری بگو بذار راحت زندگی کنی

میدونم بگم ولم میکنه ازدروغ بدش میاد بدون اون نمیتونم زندگی کنم یه روزکه نمیبینمش دلم میگیره ولم کنه داغون میشم زنده نمیمونم ولی چه میدونم شایدم ولم نکنه ولی خب ازم متنفرمیشه به خاطردورغم

وصیت می کنم بدهی هام رو و نماز روزه های قضا م رو مینویسم که چقدر است. از خودم یه فیلم میگیرم ؛تو فیلم با دخترم صحبت می کنم تا برای همیشه از من یه فیلم به یادگار داشته باشه. دخترمو محکم‌بغل میکنم و میبوسمش. به شوهرم میسپارمش و میگم یه زن خوب بگیره که واسه دخترم مادری کنه.‌ زیارت عاشورا میخونم یه روضه میزارم  و از امام حسین(ع) می خوام کمکم کنه

ی لیوان چایی میریزم میشینم ب گلدونام نگاه میکنم اون ی سافت و بی دغدغه فقط لذت میبرم

افرین ب شما چقد اروم و ریلکس هستین

تحسینتون میکنم

من یه مامان مهربون میشم😊💛🤰🤱
میدونم بگم ولم میکنه ازدروغ بدش میاد بدون اون نمیتونم زندگی کنم یه روزکه نمیبینمش دلم میگیره ولم کنه ...

خب اینجوری که بیشتر دروغ ادامه پیدا میکنه

نمیدونم والا....  ی لحظه خودمو گذاشتم جای شما و فکر کردم لگه بعدا بفهمه خیلی بد میشه

زنگ میزنم بهش و بابات اینکه دلشو شکستم ازش معذرت میخوام همه حرفامو بهش میزنم...میگم بهش چرا به هم ز ...

چرا الان اینکارو نمیکنی عزیزم؟هیچکدوممون از یه دقه بعدمون خبر نداربم

من یه مامان مهربون میشم😊💛🤰🤱
خب اینجوری که بیشتر دروغ ادامه پیدا میکنه نمیدونم والا....   ی لحظه خودمو گذاشتم جای شما و فک ...

بخداروزوشبم شده گریه منم مجبوربودم اون کاروبکنم پایه جونم درمیون بودممکن بودبمیرم😔البته خودم راضی به مرگم بودم ولی پدرمادرم نزاشتن