2777
2789

الان یه عده مودب و باشخصیت گزارش میزنن😏

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
@نیکی0     @نسرین۳۲۲    

اواااا خاک به سرم😂😂😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نیکی0     @نسرین۳۲۲    

خاک تو سرت😶😶🌸🌸🤣🤣

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اواااا خاک به سرم😂😂😂

تو ک خوشت میاد 😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اگه تو گذاشتی منم میذارم😂

یبار یکی اینجا همچین عکسی باشوهرش گرفته بود گذاشت😐😐😐

واقعا نمیدونم خجالت نکشید😐

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

@ماه_تنها 😶🌸

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خاک تو سرت😶😶🌸🌸🤣🤣

😂😂😂😂😂😂نگا کن اخر شبی روحت‌شاد شه😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
واقعا سایتو به گند کشیدین با این صحنه های زشت  .بچه میبینه یاد میگیره

بابا حیوانن حیوان😑

اینجا نبینه خیابون و باغ وحش میبینه

بعدم بچه ایی ک تو نی نیسایته از اول کارش ساخته اس ک رسیده به اینجا😞

جونِ دلم برای مستقل شدنمون و جدا شدن از خانواده شوهر، صلوات میفرستی؟شاید خدا از تو قبول کرد😣😢
یبار یکی اینجا همچین عکسی باشوهرش گرفته بود گذاشت😐😐😐 واقعا نمیدونم خجالت نکشید😐

الکی میگی مال خودش نیس😃

جونِ دلم برای مستقل شدنمون و جدا شدن از خانواده شوهر، صلوات میفرستی؟شاید خدا از تو قبول کرد😣😢
سطحای بالاتر باو این چیه😂😂😂😂

قزمیش😂

الکی میگی مال خودش نیس😃

بخدا خودش بود قبل اونم چند تا عکس گذاشت تولدش بود خیر سرش

اونم به طرز فجیعی بوداااا اصن آدم حالش بد میشد

با کیفیت عکس پایین😐😐😐😐😂😂

الان که چی مثلا؟  تواین سایت دختر و پسر 11 ساله هم هستا @نی_نی_یار_5    

دختر پسر ۱۱ ساله نباید این جا باشن😑

حیوونه بابا😶🌸