2777
2789
عنوان

سردرد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست
متشکرم عزیزم

اگه تونستی حتما برو پیشش.

قبل از کرونا مطبش میرفت ولی بعد از اومدن کرونا فقط بیمارستان بوعلی تهران میره گرچه خیلی دیر وقت میدن ولی ارزششو داره این دکتر توی تلویزیون یه بار گفت چرا میگید سردرد ومیگرن درمان نداره ولا درمان سردرد مادرم فهمیدم که واقعا راست میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله یک طرف سرم هست معمولا ولی هر روزی ممکنه باشه ینی ارتباطی با دوران پریود نداره

خوب پس حتما میگرن هست هر روزی ممکنه باشه ولی دوران پریودم یا قبل از اون حتما هست وشدید بقیه مواقع مثلا در اثر گرسنگی پیاده روی زیاد نور آفتاب خستگی بوی ادکلن یا زغال و...خوردن بعضی عددها مثلا من وقتی هندونه یا خیار یا ماست .جو گوشت گاو خروس وکلا غذاهاي سرد میخورم  سردرد میشم

سکوتم از رضایت نیست 😐😐کاربر قدیمی ام😊
خوب پس حتما میگرن هست هر روزی ممکنه باشه ولی دوران پریودم یا قبل از اون حتما هست وشدید بقیه مواقع مث ...

جالبه من فکر نمیکردم مواد غذایی بتونه مثلا روی میگرن اثراتی داشته باشه

ممنونم از چیزایی که گفتین

جالبه من فکر نمیکردم مواد غذایی بتونه مثلا روی میگرن اثراتی داشته باشه ممنونم از چیزایی که گفتین

من الان سالهاست که درگیریشم وخیلی از غذاها رو نمیخورم از ترس

سکوتم از رضایت نیست 😐😐کاربر قدیمی ام😊
حتی روزه گرفتن چون مجبوری تحمل گرسنگی کنی باعث سردرد میشه مخصوصا بیخوابی واز خواب پریدن و عصبی شدن

درسته 

بیخوابی و عصبی شدن به نظره من ۲ تا عامل اصلیه میگرن هستن

سلام عزیزم ببین ممکنه میگرن باشه باید زودتر بری پیش متخصص مغز و اعصاب نذار همینجوری بمونه 

زودتر برو برای درمان اقدام کن به نظر منکه برو پیش دکتر جلیلی تو تهران یکی از بهتریناس متخصص اعصاب تو تهرانه 

ادرس سایتشون رو میذارم خودت برو بیین عزیزم 

https://doctorjalili.com/