هنوز قلبم سنگینی میکنه....چی کشیده اون طفل 17 ماهه....آخه بدن بچه چی داره که عوضی تحریک بشی.....دلم کباب برای مادرش.....خودم دختر دارم تو این دنیا با این آدمای کثیف آیندش چی میخواد بشه؟؟من که مادرم بدن بچمو اصن نکاه نمیکنم....الهی تیکه تیکه بشی.....مرگ کم براش😢😢😢😢😢
به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
اینجاست که باید گفت آدم عوضی به هیچ کس رحم نمیکنه در جواب اونهایی که میگن زن ها مقصر تحریک مرد ها هستن آدم بیمار جنسی هیچی سرش نمیشه با حجاب بیحجاب دختر پسر کوچیک یا بزرگ
به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
اینجاست که باید گفت آدم عوضی به هیچ کس رحم نمیکنه در جواب اونهایی که میگن زن ها مقصر تحریک مرد ها هس ...
آخه هر چیم مریض بیمار حیوون از بچش مراقبت میکنه پاره ی تنته بی غیرت