2777
2789

وای بخاطر نامزدیهههه؟نکن دختر این کارو اخه بنظرت اون ادم ارزش از دست دادن جونتو داره؟؟منم بهم زدم میخواستم خودکشی کنم بعد گفتم بره ب درک انقدر بزرگ میشم ک هرلحظه حسرتمو بخوره

الانم برگشته😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این جهنم اگر خسته شدی اززندگی می تونی چندساعت بخوابی ولی اون دنیاازاین چیزها خبری نیست وهمیشه در ...

خواب ندارم چون میترسم خدای نکرده مامانم طوریش بشه همش چشمم ب مامانمه

تو مشکلت چیه عزیزم

من ۴سال با پسرعمم رل بودم بعد بخاطر یه مسئله ای ترسیدم و کات کردم که کاششش نمیکردم بعد چندروز خاستگار اومد موقعیتش خوب بود مامانم اینا راضی گفتم بله نامزدهمم از همه لحاظ خوبه اما سعی کردم دوسشش داشته باشم نمیتونم عشق قبلم بیزون نمیره دارم دیوونه میشم دلم اونو میخواد پشیمون شدم از اینکه نامزد کردم البته نامزدم نه ها شیرینی خورده عروسیم دوسه ماهه دیگه 😭😭😭😭😭

این نامزدهمم پسرعموی شوهر خواهرمه میترسم بهم بزنم ابروی خونوادم برع بابام شرمنده شه روابط خونوادگی اونا بهم بخوره 

از جنجالی ک به پا میشه میترسم یع ادم ترسوی بز دلم 😭😭

من ۴سال با پسرعمم رل بودم بعد بخاطر یه مسئله ای ترسیدم و کات کردم که کاششش نمیکردم بعد چندروز خاستگا ...

م موقعه به هم زدن همچین فکرای غولی داشتم ولی اصلا اینطور نبود تازه ون عقد بودم شما که عقد هم نکردینمنم