2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 186 پست
تو دیده بودی من دعوا کنم . شعر بود . بعدم خود نازبانو مشتاق بود انگاری😕  خودش شعر میذاشت. ما ...

اشتی کنین همتون 😑😭😢

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اهان مادران گفتی پاک کنم؟؟ من حلالیت خواستم، از کینه کاری نکردم

بله... می دونم عزیزدلم عمدا نبوده 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رویا خواهشن ا تموم کنین همتون یا اشتی کنین یا اصلا هم ریپ نزنین تایپک هم نرین برهم تایپک نزنین &nbs ...

تو منو اینجوری شناختی

چی بگم 

تعطیل🚫                                                                                 
بله... می دونم عزیزدلم عمدا نبوده 

بالاخره شما روحت بزرگه حلال کردی ولی من حقیر چون نمیتونم دعوای دوستامو ببینم حلالتون نمیکنم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اشتی کنین همتون 😑😭😢

😂😂😂😂همه باهم اشتی ان. 

نازبانو رفته قایم شده 😂😂😂

ناز بانو بیا بغلم بعدا ترنم رفت موهاتو میکشم 😂خوبه؟

عطر کلمه های او،عطرگل یاس ،محکوم ام میکرد ادامه دهم آرام ادامه می دادم...A🪻🌱

تو منو اینجوری شناختی جی بگم 

چیجوری شناختم رویا؟!؟!

من میگم باهم باشین،ناراحت نباشین از هم،نمیخـوام از هم هی ناراحت شین نمیخوام اذیت شین این بده؟  

بالاخره شما روحت بزرگه حلال کردی ولی من حقیر چون نمیتونم دعوای دوستامو ببینم حلالتون نمیکنم

نظر لطفته قربونت برم 

ان شاءالله کدورت رفع میشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
😂😂😂😂همه باهم اشتی ان.  نازبانو رفته قایم شده 😂😂😂 ناز بانو بیا بغلم بعدا ترنم رفت موهات ...

من چیزی بهت گفتم از رو شوخی گفتم منم تگ کن روانشاد بشم

غیر این بود

تعطیل🚫                                                                                 
😂😂😂😂همه باهم اشتی ان.  نازبانو رفته قایم شده 😂😂😂 ناز بانو بیا بغلم بعدا ترنم رفت موهات ...

دیوونه 😂

چیجوری شناختم رویا؟!؟! من میگم باهم باشین،ناراحت نباشین از هم،نمیخـوام از هم هی ناراحت شین نمیخوام ...

من آدمیم  که لج کنم 

به سختی ناراحت میشم

ناراحت بشم دیر میبخشم دست خودم نیست

ولی از کبود یاس انتظار نداشتم 

چون واقعا کاری باهاش نداشتم

تعطیل🚫                                                                                 
من چیزی بهت گفتم از رو شوخی گفتم منم تگ کن روانشاد بشم غیر این بود

خدایا قربونت برم همینجا اینارو کدورتاشونـ تموم کن اشتی شن منم خیالم راحت شه هر 4 تاشون دوستامو دوسشـن دارم💋

من آدمیم  که لج کنم  به سختی ناراحت میشم ناراحت بشم دیر میبخشم دست خودم نیست ولی از کبو ...

باشه باشه حرفاتونو همینجا بزنین همشو بدون دعوا بگین از چی هم ناراحتین سوتفاهما تموم شه اشتی شین💋😍

من آدمیم  که لج کنم  به سختی ناراحت میشم ناراحت بشم دیر میبخشم دست خودم نیست ولی از کبو ...

بیا افروهرجـونم عزیزم همتـن حرفای دلتونو بگین تموم شه عزیزم💋💋💋😍😍

@به_کبودی_یاس  

باشه باشه حرفاتونو همینجا بزنین همشو بدون دعوا بگین از چی هم ناراحتین سوتفاهما تموم شه اشتی شین💋😍

من با مریم خانوم اصلا قهر نکرده بودم که آشتی کنم

فقط ناراحتم میدونی از چی 

از اینکه منو بد ریپ زد

اعتصامی هم پشت سر اون هی پستای اونو لایک کرد

لااقل حرمت اون قدیما رو حفظ میکرد

تعطیل🚫