2777
2789
عنوان

راضی کردن پدر برای عمل دماغ😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 6779 بازدید | 94 پست
خب داشته باشه . الان خیلی ی ایراد توی صورت داشتن و طبیعی جلوه میدن و مد کردنا. دیگه اصن عملی مد نی ‌ ...

مگه عمل هم مد داره چ حرفا آدم عمل میکنه نواقص صورتش برطرف بشه مد نیست دیگه خیلی جدید بود😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه عمل هم مد داره چ حرفا آدم عمل میکنه نواقص صورتش برطرف بشه مد نیست دیگه خیلی جدید بود😁

دقیقا...خیلی بخاطر همین نواقص افسردگی میگیرن

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤
من استخونی ام ...‌یعنی عمل کنم عااالی میشه ...چون صورتم هم ظریفه

ای جان خوشگل 

خواهر منم ظریف بود انصافن خوشگل شده و نچرال تازه ژلم زده البت نه زیاد قشنگ به فرم صورتش میخورد اصلا لب نداشت خیلی خوشگل شده

بابای من که اصلا راضی نشد تا شوهر کردم رفتم عمل کردم تازه وقتی عملم تموم شد خواهرم بهش گفت خیلیم شاکی بود😂

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

نه ممکنه بهش بربخوره

بهش بگو میخوام برم کارای عملو انجام بدم اگر خیلیی مخالفت کرد بگو خودم میرم انجام میدم ودیگه بهش نگو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب داشته باشه . الان خیلی ی ایراد توی صورت داشتن و طبیعی جلوه میدن و مد کردنا. دیگه اصن عملی مد نی ‌ ...

ایرادایی که اونا مد میکنن نهایت یه قوز کوچولو کیوت بالای بینیه یا کک و مککه نه دماغای ما ایرانیا که اندازه خرطومه🤣🤣🤣

فاااااان#  

قربان عصر حجر که مردمانش آزادتر، باهوش‌تر و انسان‌تر از این دوره خلائی بوده‌اند!