2777
2789
عنوان

طرح جدید مجلس اینه که عدم غربالگری بشه و سقط جنین برداشته بشه !!

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست

اینهمه زوج که باردار نمیشن اگه هزینه درمان و آی وی اف رو رایگان کنن و هزینه طول بارداری و زایمان و پوشک و شیرخشک و... حالا رایگانم نه خیلی کمتر کنن کلی تاثیر داره خیلیا هم به آرزوشون میرسن،اونوقت این احمقا بدترین راه و آسونترین راه واسه خودشون رو انتخاب کردن، کی کار درست انجام دادن اندفه انجام بدن، دیگه داریم بالا میاریم از کاراشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قوانین کشور تو گاوداری تصویب میشه خب    

به#_گاوها_رای_ندهیم

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

اینجوری باشه من ترجیح میدم بچه دار نشم

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
به قول نیچه اگه میخوای سوار ملتی بشی و بدون نگرانی بتازی باید افسرده و غمگین نگهشون داری   &nbs ...

آره دیگه مردم رو  افسرده و غمگین با مشکلات زیاد سرگرم کنن که مردم یه موقع وقت فکر کردن به مملکت یا اعتراضی چیزی نداشته باشه 

به# _گاوها_رای_ندهیم

ببین تو کشوری که دیکتاتوری هست وقتی به امید و وعده ی تغییر رآی میدی احماقانه ترین کار ممکن رو میکنی چون یه مجموعه ی دیکتاتور به هیچ عنوان قابل تغییر نیست

ببین تو کشوری که دیکتاتوری هست وقتی به امید و وعده ی تغییر رآی میدی احماقانه ترین کار ممکن رو میکنی ...

هی خواهر من دیگه به اینده این کشور امیدی ندارم 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

حالا یچی بگم اینا غربالگریشون هم به درد نمیخوره چقدر گفتن بچه مشکل داره و سقط کردن و جنین و فرستادن آزمایش چیزیشون نبوده و چقدرم به بچه هایی گفتن هیچ مشکلی ندارن و با مشکلی دنیا اومدن، کاش میفهمیدن غربالگری باید انجام بشه و توسط آدمای باسواد

اینجوری باشه من ترجیح میدم بچه دار نشم

والا من استرس گرفتم شدید 

پس ازدواج های فامیلی چی !!!

پس خانواده هایی که توشون افراد ناهنجاری دارن باید چیکارکنن!!!!یا باید بچه نیارن،،،،یا تا موقع دنیا اومدن منتظر بمونن ببینن بچه شون سالمه یا نه

واقعا باید حداقل به این تصمیم اعتراض کنن مردم اگه ساکت بمونیم واقعا دیگه میریم به قهقهرا

تواین گرونیا وفقر تنگ دستی تا ابدم که نمیشه بچه نیاورد فک کن بچه ام بیاری بااین قانون کلی دورازجون هممون بچه ناقص اونوقت مملکتمون بجا اینکه نیروی جوون وسالم وکاری داشته باشه نسل ایرانیارو میخان ازبین ببرن با اینکاراشون فقط یه تعدادی ناقص ومعلول بمونه از ایرانیا

خدا چرا کاری نمیکنه

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹
والا من استرس گرفتم شدید  پس ازدواج های فامیلی چی !!! پس خانواده هایی که توشون افراد نا ...

این عقل ندارن چرت و پرت میگن دیگه.

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤