2777
2789
ممنونم عزیزم پوست من چرب و آکنه دار هست ‌و یه مدت جوش  زیاد زد اطراف دهان و بینی و پیشانی و یک ...

دکتر راکوتان نداده بهت؟

ببین اتفاقا پوست که به خشکی بیفته برای جبران اون خشکی شروع میکنه به ترشح سبوم و چربی و جوش میزنی اتفاقا

خوبه که تونر و شوینده داری

ولی همین دو تا اریفلیم که گذاشتم تو عکس خیلی خوبه و دقیقا کرطوب کننده پوست چرب هست

قیمتش هرکدوم ۱۵۰هست که اگه دوتاشم نمیخوای بگیری یکیشو بگیر هم صبح بزن هم شب

چیزی که من خیلی ازش جواب گرفتم بخور اویشن و چای سبز و بابونه بود

یعنی یه دستگاه بخور صورت دارم. این سه تارو از عطاری گرفتم. باهم مخلوط میکنم و میریزم تو دستگاه مثلا هفته ای دو روز (ده دقیقه حدودا)

قبل و بعد بخور پوست رو با شوینده میشورم و بعدش تونر و کرم میزنم.

ببین تونرت نمیدونم کدومه اما اگه اون قهوه ای گندهه هست به نظر نمیاد برای پوست چرب باشه

دکتر راکوتان نداده بهت؟ ببین اتفاقا پوست که به خشکی بیفته برای جبران اون خشکی شروع میکنه به تر ...

ممنونم خیلی لطف کردی 

ایزوترتینوئین دادن بهم ولی من پلی کیستیکم اصلا نساخت بهم 

همی اینا رو باهم مخلوط کنم ؟ بعدش قبلش بجوشونم بریزم داخل دستگاه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم خیلی لطف کردی  ایزوترتینوئین دادن بهم ولی من پلی کیستیکم اصلا نساخت بهم  همی اینا ...

اره سه تاش با هم اندازه یه قاشق غذا خوری شه

نه عزیزم خشک باید بریزی تو محفظه دستگاه

خودش جای مخصوص داره 

عزیزم مو های من چرب هست . بنظرتون چه شامپو و مایک مو بگیرم ؟

موهام چرب نیس راستش نمیدونم😁

ولی تو ایرانیا شامپو زیتون پرژک‌رو خیلی راضیم و هم پایه خارجیاس به نظرم

کلا برند شون و پرژک خوبه شامپوهاش

موهام چرب نیس راستش نمیدونم😁 ولی تو ایرانیا شامپو زیتون پرژک‌رو خیلی راضیم و هم پایه خارجیاس به نظ ...

ببخش که خیلی مزاحم شدم ، خواستم دستگاه بخور بخرم ولی دیجی کالا دو نوع داشت ،، بخور سرد و گرم . کدوم دستگاه رو بخرم ؟ ممنون 

ببخش که خیلی مزاحم شدم ، خواستم دستگاه بخور بخرم ولی دیجی کالا دو نوع داشت ،، بخور سرد و گرم . کدوم ...

عزیزم دستگاه “بخور صورت” رو باید سرچ کنی

کوچیکتره و مخصوص همین کاره

فقط هم گرم داره