2777
2789
عنوان

خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 335 پست
۲۵

خوب پس خیلی زمان دارین،الکی وقتتوپای کسی نزارحاضرم قسم بخورم که بعداپشیمون میشی،پشیمون ازتک تک لحظه هایی که به طرف فکرمیکردی،بروآیندتوبساز،وقتی رسیدی به ۲۷یا۲۸ اونموقع خودت عشق واقعیتوپیدامیکنی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون اول شمارو گفتم شما یکم دیر برات خاستگارمیاد اما یکی برات بیاد ک انگشت ب دهن بمونی از بس آقاس بخ ...

منم بگو کی ازدواج. میکنم رلم خاستگاری میکنه یانه کاما لطفا بگو

لطفابرای زندگیم دعاکنید
اخه عزیزم ب ظاهر اوکی نیست بنظر من باید اگه هدفتون دوس پسره ظاهرتون مرد پسندباشه

مردپسند مثلا چیا؟

بهم یاد بده خدا خیرت بده 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
منم بگو کی ازدواج. میکنم رلم خاستگاری میکنه یانه کاما لطفا بگو

حس میکنم رلت خاستگاری نمیکنه و هی داره طفره میره و حس میکنم سنتی ازدواج میکنی حتما

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
حس میکنم رلت خاستگاری نمیکنه و هی داره طفره میره و حس میکنم سنتی ازدواج میکنی حتما

منو حدس بزن کی ازدواج میکنم؟

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜