2777
2789
عنوان

میخوام یه چیزی بگم😥

1908 بازدید | 109 پست

دوستان من یه دعایی پیداکردم میخوام بخونم میگن هرکی خونده از دنیا رفته

من واقعا میدونم همه مشکلات خودشونو دارن اما من تحملم تموم شده حس میکنم که اینکار گناهه مخصوصا که باردارم و یه پسر ۸ ساله هم دارم اما میخوام حلالیت بطلبم از همه واسه خونوادم یه نامه بذارم فقط چشمم میمونه به پسرم😭اونم خداش بزرگه بی مادری بهترازین مادره شمام اگه تلخی ازم دیدین حلال کنین اما من اینجا هیچ دوز و کلکی نداشتم و همه حرفام راست بود آدم خوبی نیستم اما چند روزه توبه میکنم و نماز روزه هامو قضا نمیکنم تا بلکه خدا ببخشه میرم نماز بخونم و قرآن 

راضی ام ازتون که دردامو کم کردین به جز اوناکه سرکوفت زدین و زخم زبون 

اونهاهم نظرشون بوده 

دوستون دارم❤

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم دعا

نمیگم چون حس میکنم گفتنش خوب نیست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
با ی چنتا خط متن و حروف ادم بمیره پس باید ب کار خدا و عزرائیل شک کرد😂😂😂

دعای معتبره

نمیگم چون حس میکنم گفتنش خوب نیست

هعی واقعا اثر داره ینی؟

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎