2777
2789
عنوان

حرف عجيب🧐🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 36 پست
چون طبق قانون عرف نيازاي زن با شوهرشه ديگ 

هر کس نظری داره ولی به نظر من اینجوری بیپول باشی مثل یه بچه میشی

همش باید اطلاع بدی پولو واسه چی میخوای حالا بگه نه لازم نیسو فلان

پول داشته باشی استقلال داری

ARE YOU DUMB?? ...STUPID
نشنیدی می گن پول پول میاره؟ کسی که تو.جیبش پول داره شوهرش احترامش می کنه وظیفشو انجام می ده تو سینی ...

وقتي خودت پولدار مرد فك ميكنه وظيفه زن خرجي بده يا خود زن پول داره بهش خرجي نميده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور که میگی اسی کلا نباید هیچ تلاشی بکنی . تا قبل ازدواج با باباس و بعدشم که با همسره و بعدشم که ...

هوم ولي اينم هس اگه مستقل باشي خداي نكرده شوهرت بميره ميتوني دوباره زندگيتو بسازي ولي مستقل نباشي بدبخت اواره ميشي

وقتي خودت پولدار مرد فك ميكنه وظيفه زن خرجي بده يا خود زن پول داره بهش خرجي نميده

خیر اینطور نیست اگه کلا خونه داری تعطیل باشه شاید ولی وقتی خونه داری وظیفه داره دست تو جیب مبارک کنه وگرنه ده برابر باید پول کار گر بده که ...خب ده درصد همونو با احترام می ده ب تو ...بستگی ب خود زن داره دیگه چجوری جا بندازه ..وقتی حرفی نزنه و بگه نه من برام افت داره از شوهر پول بگیرم شوهرمگه مغزشو خر گاز گرفته دست تو جیبش کنه؟

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
هوم ولي اينم هس اگه مستقل باشي خداي نكرده شوهرت بميره ميتوني دوباره زندگيتو بسازي ولي مستقل نباشي بد ...

همین دیگه . وظیفه داشتن با مستقل بودن فرق داره . هیچ وقت پیشرفت و رشد خودتو فدای این نکن که فلانی وظیفشه یا باید این کارو بکنه . خیلی  ها اینجا شاغلن . میتونن تو خونه بمونن . جور کار بیرون و خونه روهمزمان نکشن ولی استقلال و اینده نگری چیز دیگست . همسرشم اگر بد باشه برای یقرون دوزار نیاز نیست نازشو بکشه

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
خیر اینطور نیست اگه کلا خونه داری تعطیل باشه شاید ولی وقتی خونه داری وظیفه داره دست تو جیب مبارک کنه ...

من ك مجردم ولي در ايندم كار نميكنم تو خونه بايد يكي بياره كار خونه كنه

ارهه بد ميشه ولي ميتوني بگي پول نداشتي زن نميگرفتي 😂

میشه گفت ولی دراصلا ماجرا فرقی ندارع وقتی خواستی لباس بخری یاهرچیزی دیگه حق ندارع دخالت کنه چون میگی پول خودم مگه از جیب توعه😌پول داشته باشی خیلی راحتی

فک کن چقدر زن هستن که دارن ی مشت مردای عوضی تحمل میکنن وقتی بهشون میگی جدا شو میگه چیکار کنم نمیتونم 

راس میگه نمیتونه از کجا خرج بدع 

کلا پول داشته باشی کارداشته باشی ی اعتمادبنفسی داری😌😌

میشه گفت ولی دراصلا ماجرا فرقی ندارع وقتی خواستی لباس بخری یاهرچیزی دیگه حق ندارع دخالت کنه چون میگی ...

اره دقيقا اينم هست تو مشكلات مستقل بودن خيلي مهمه

باشه براي فرار از درس اين تايپيك زدن😂🙏🏻

ها ؟ درس ؟ فکر کنم اشتباه ریپلای کردی ها 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
من ك مجردم ولي در ايندم كار نميكنم تو خونه بايد يكي بياره كار خونه كنه

باید باهاش طی کنی دیگه ...مادر دوستم تو خونه ی پدری خدمتکار داشتن...وقتی ازدواج کرد با همسطحش ازدواج کرد شوهره هم براش خدمتکار گرفت...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
باید باهاش طی کنی دیگه ...مادر دوستم تو خونه ی پدری خدمتکار داشتن...وقتی ازدواج کرد با همسطحش ازدواج ...

اره ولي تو اول اشنايي طي كني ميگرخه چون اكثر مردا هم خسيسن هم جا افتاده كار خونه با زنه