💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جوش ک میزنم ولی صابون لیمو میزنمم هم سفید میکنع هم جوش میبره من پیشونیم خط داشت اینو زدم خیلی کمتر ...
به نظرم کرم حجم دهنده بهتر باشه
به نظرت اونم جوش میاره؟؟؟؟
از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
تخم شنبلیله رو یه شب تا صب خیس کن بعد بزار چنددیقه ای جوش بیاد هر شب یا روز یه لیوان ابشو بخور البته تلخ توش عسل یا نبات بنداز تو سایتم سرچ کنی تاپیکاش میاد بالا
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)