panaheman مدیر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1729 عنوان دوستای قدیمی مهربونم دلتنگتونم | مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 107 پست سلام بچه ها دلم واسه دوستای قدیمی تنگ شدهعلاوه بر اینکه نیاز به انگیزه و حمایتتون دارمدوست داشتم یه بار دیگه مثل قدیم کنار هم جمع بشیم و بهمدیگه دلگرمی بدیم زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید 1400/01/31 | 10:43 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panaheman مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1729 سلام پناه جون خوبی؟ منو یادته؟ از بچه ها خبری نداری؟ سلام عزیزمخیلی عذر میخوام ولی یادم نمیاد شمارو زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
masijan عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1099 سلام عزیزم خیلی عذر میخوام ولی یادم نمیاد شمارو سلام عزیزم خواهش میکنم 😕آیدی چند نفر و سرچ کردم شمارو پیدا کردمالان احتمالا اکثرا هم رو فراموش کردنیادش بخیرهرجا هستی شاد و سلامت باشی ❤️❤️❤️ اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
panaheman مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1729 سلام عزیزم خواهش میکنم 😕 آیدی چند نفر و سرچ کردم شمارو پیدا کردم الان احتمالا اکثرا هم رو فراموش ... اره احتمالا الهی امینمن هرازگاهی اومدم خوندم ولی خیلی از بچه ها به جز یکی دونفر خبر خاصی ندارم زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید