2777
2789
عنوان

اگ کسی دروغ بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 23 پست
چی گفت؟ من میگم شاید استوری قدیمی بوده🤔

نه نه دیقا بعد استوری دیشب گذاشت

هیچی تن لشش افه آن هم بشه یا انکار می‌کنه یا من میشم مقصر یا استوریای داییشو برام میبنده

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
میگه صد درصد

اصن دستام یخ زده

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا اینکه کاملا اشتباه میکنی از داییش خبرشو میگیری اگه واقعا میخوای این رابطه با دوست پسرت ادامه دار بشه بدون عزیزم مردا از این کار به شدت متنفرن , از اون طرفم احتمالش هست اونقد که گیر میدی بهش دروغ میگه اونم که از سرش وا کنه 

با دایی دوس پسرت ؟ وات د خاک😐

ن چرا اشتباه متوجه میشین همه میگم باهاش در ارتباطم راجب این بم خبر میده

اولا اینکه کاملا اشتباه میکنی از داییش خبرشو میگیری اگه واقعا میخوای این رابطه با دوست پسرت ادامه دا ...

درست میگین ولی بم می‌گفت اگ میگفتم نرو بعد می‌رفت حق داشت اون اصلا بهم نگفت بخدا اگر می‌گفت بش میگفتم برو

برای عشق و علاقه با تو نیست اینو خوب میدونی

آخه از لحاظای دیگ تامین نمیشه بگم بخاطر اون باهامه

ن بخدا جلو رفتنشو نمیگرفتم اونم ادمه نیاز داره ک بره

گلی وقتی واسه همچین چیزی قسمش‌ میدی یعنی گیر دیگه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!