2777
2789
از غروب دسشویی نرفته بودم 🥴سه روز دیگه موعدمه  کیفیت عکی خیلی میاد پایین ولی یه خط نازک داره ...

اگه یه خط نازک داره که مثبته،حتی اگه یه ذره باشه،من قبلا که باردار بودم قبل موعد پریودم زدم منفی بود،دوروز بعد موعدم که زدم بعد۸ساعت حاله انداخت

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منمدارم،ظاهرا دیگه همه دارن    تازه من یه تخمدان دارم که اونم تنبله

الهی عزیزم🥺

تنت سلامت باشه اشکال نداره

تازه من یه فیبروم چهارسانتی داخل رحمم دارم 

نه دیابت دارم نه اصافه وزن نه سابقه خانوادگی!! 

نمیدونم از کجا اومده کسافد🙁😂

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

الهی عزیزم🥺🤣 تنت سلامت باشه اشکال نداره تازه من یه فیبروم چهارسانتی داخل رحمم دارم  نه دیا ...

انشالله خوی میشی دوست منن فیبرو داره سه تا الان حاملس چند روز دیگه میزاد 

فدات گلم سه ماهه تنبلیم بهتر شده اقدام کردم 

عووو تازه شروع کردی پس،غصه نخور خداهروقت به صلاحت باشه میده بوقتش منکه دیگه بیخیالم

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
😂😂خدا رحم کنه با این تغذیه های الان همه تنبلی دارن 

سردیجات به شدت پرهیز کن مخصوصا لبنیات سرد مثل ماست یا بعدسردی حتما دمنوش های گرم استفاده کن 

قرص ویتاگینوس بخور دوست من باوجود تنبلی ماه دوم اقدام باردار شد

برای مرتب شدن پریودی رازیانه بخور

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
چه ربطی داره اگه باردار باشی هروقت بزنی نشون میده

نه،باید تقریبا ۸ساعت دسشوویی نرفته باشی،البته اوایل بارداری که هنوز سطح هورمون hcgپایینه،اما وقتی میره بالا دیگه فرق نداره چه موقع بزنی،این خانم هنوز موعدشون هم نشده

الهی عزیزم🥺 تنت سلامت باشه اشکال نداره تازه من یه فیبروم چهارسانتی داخل رحمم دارم  نه دیابت ...

بخخخخخته عزیزم بببخت  

نه،باید تقریبا ۸ساعت دسشوویی نرفته باشی،البته اوایل بارداری که هنوز سطح هورمون hcgپایینه،اما وقتی می ...

واقعا بی بی چک یه داستانیه برای خودش یکی میبینی شیش روز بعد نزدیکیش نشون میده یکی تا دوسه ماهگیشم بی بی میزنه باوجود حاملگیش منفیه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
عه جدی میبینی  پسفردا دوباره میزنم سه تا بی بی چک دارم 😁

اگه درست دیده باشم مثبته،اگه واقعا یه خط کمرنگ میبینی مطمین باش،مارک بی بی چکت چیه؟