2777
2789
عنوان

چادر بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 60 پست
به نظرت با اون قسمت کمی از روسری و ساق دستم که پیداست جلب توجه میشه؟مشکی میپوشم اعصابم بهم میریزه

خوب حجاب کامل یکم سختی هم داره

منم خیلی دوست دارم رنگهایی بپوشم که زیباترین می‌کنه ولی می‌دونم این کار نفسه و شیطان وسوسم می‌کنه پدر مقابل نفسم ایستادگی میکنم

دنیا نهایت ۹۰ساله تموم میشه می‌ره اما اون دنیا تا همیشه زندگی میکنیم واسه همین یکم سختی این دنیا می ارزه به راحتی همیشه اخرت

اللهم عجل لولیک الفرج
به نظر منم خودت این حس رو داری . واقعا اینجوری نیست . میدونی مثل وقتیه که مثلا ادم میدونه کفشش گوشه ...

اره ولی خب میشه متوجه شد تاحدودی .چون مملکت ما به چادر عادت نداره ..براشون سواله ..برای منم سوال بود..ولی وقتی انتخابش کردم ..تازه متوجه بزرگیش شدم ..😊😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار تاحالا چادر ندیدن ..میدونی چیه..خودم مانتویی بودم .ولی چادری ها رو دوست داشتم..خودمم جدیدا چاد ...

عزیزم فکر میکنی اینطوریه من ب خاطر کارم البته دوستم داشتم چادر سرم کردم همچین احساسی داشتم الانم ک چادر سر نمیکنم اوایل فکر میکردم ک همه دارن منو نگاه میکنن

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
اره ولی خب میشه متوجه شد تاحدودی .چون مملکت ما به چادر عادت نداره ..براشون سواله ..برای منم سوال بود ...

موفق باشی ان شاالله . شما در نظر داشته باش که داری برای رضای خدا انجام میدی . پس دیگه باقی چیزا مهم نیست

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

انگار بدتره..یبارم چن ساله پیش بمن دست زدن فک کنم ۱۳.۱۴ سالم بود😖😖😖

خدا لعنتش کنه 

میگن حجاب مصونیت میاره ولی مثل اینکه برعکسه. برای من که جز اذیت و آزار چیزی نداشت. 

خوب حجاب کامل یکم سختی هم داره منم خیلی دوست دارم رنگهایی بپوشم که زیباترین می‌کنه ولی می‌دونم این ...

باید بدم فکر کنم.....همیشه برام سوال بوده......ولی وقتی میبینم میگن فلانی با اینکه چادری هست ولی شیک میگرده و رنگهای شاد میپوشه خوشحال میشم..حس میکنم اون بی حجابم حجابمو میپسنده شایدم به هوای من چادری شد...نمیدونم والا

خانومی برای مردم مملکت ما حجاب وبی حجابی تاحدودی بالا وپایین داره..حجاب کامل باچادر برای عده ای ناشن ...

ببخش من به اون دوستی که گفت با رنگ شاد جلب توجه میشه پست قبلی رو گذاشتم منظورم شما نبودیدوگرنه خودم چادری هستم .شما رو تحسین میکنم تو این دوران با شجاعت تصمیم گرفتی دل خانم فاطمه رو شاد کنی

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم چطوری شد متحول شدی؟؟ منم دوس دارم ولی از نگاهای مردم بدم میاد 😏

والا ازقبل ها منتظر فرصت بودم ازخدا خیلی خواستم یه راهو جلوی پام بزاره..یه شب داستان سه دقیقه درقیامت وخوندم .یه جای داستان انگاری راهو بهم نشون داد.

همون شب قول دادم به خدا که چادری بشم..پوشیه ام مشهد بودم باهاش اشنا شدم..