2777
2789
عنوان

چادر بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 60 پست
فک میکنی شاید....منم چادریم ولی اصلا این حسو ندارم..حداقل غریبه ها تا حالا نشده چیزی بگن

انگار تاحالا چادر ندیدن ..میدونی چیه..خودم مانتویی بودم .ولی چادری ها رو دوست داشتم..خودمم جدیدا چادری شدم.ولی حسی که ازدید مردم دارم برام مهم نیستا .ولی برام سواله .چرا یه طوری نگاه میکنن انگار از یه کشور دیگه اومدی واولین باره میبینن چنین چیزی رو

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میپرسم حجاب رو کامل رعایت میکنی دیکه ؟ منظورم اینه که آرایش که نمیکنی؟ کارای دیگه که جلب توجه کنه انجام نمیدی؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزيزم تبريك ميگم بهت به جمع فرشته ها خوش اومدي رفتار ديگران نبايد برات مهم باشه حجاب خواسته خدا از ...

جمع فرشته ها ؟ 🤔

گلم من خودم چادریم بدون آرایش البته . با سادگی و حجاب کااامل . ولی فکر نمیکنی اینقدر تعریف کردن غرور الکیه 😐 خوب ما ترجیح دادیم به خاطر اعتقاداتمون چادر سر کنیم اما چطور فرشته میشیم ؟

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

چادری بودن خیلی سخته. تازه به دخترای چادری بیشتر تیکه میندازن

اره مثلا بیرون بودم دیروز سرم پایین بود.یهو دونفر رد شدن .یکی به بقلیش گفت تسبیح واین جور چیزا .ولی متوجه شدم حرفش درمورد من بود..برام اصلا مهم نبود..

انگار تاحالا چادر ندیدن ..میدونی چیه..خودم مانتویی بودم .ولی چادری ها رو دوست داشتم..خودمم جدیدا چاد ...

خخخ میدونم چی میگی..درکش براشون سخته..پیش خودشون میگن چرا یارو چادر سرش میکنه به خودش سختی میده..گرما میده..دست و پا گیرم که هست..چرا مانتویی نیست

جمع فرشته ها ؟ 🤔 گلم من خودم چادریم بدون آرایش البته . با سادگی و حجاب کااامل . ولی فکر نمیکنی این ...

هر كسي ميتونه فرشته باشه عزيزم 

چه غروري 

همينكه تصميم گرفته حجابش كامل باشه خيلي خوبه 😊

انگار تاحالا چادر ندیدن ..میدونی چیه..خودم مانتویی بودم .ولی چادری ها رو دوست داشتم..خودمم جدیدا چاد ...

به نظر منم خودت این حس رو داری . واقعا اینجوری نیست . میدونی مثل وقتیه که مثلا ادم میدونه کفشش گوشه ش سوراخه . تو خیابون فکر میکنی همممممه دارن کفش تو رو نگاه میکنن 😁

[QUOTE=186545538]هر كسي ميتونه فرشته باشه عزيزم  چه غروري  همينكه تصميم گرفته حجابش كامل باشه خيلي خوبه ...[/QUOT]

بله موافقم که تصمیم خوبی گرفتند 

عزيزم تبريك ميگم بهت به جمع فرشته ها خوش اومدي رفتار ديگران نبايد برات مهم باشه حجاب خواسته خدا از ...

چراددلت پره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

منم چادر سرم‌میکنم احساس میکنم بیشتر نگام میکنن..ولی برام اهمیتی نداره عادیه 

نگاه هاشون بااینکه همیشه سرم پایینه .یه جوریه انگار تا حالا ندیدن .ویاشما ازکشور دیگه ای میاید .که براشون سواله پوشش اینطوری ..خیلی ام بد متلک میگن..یکیش به بقلیش گفت تسبیح ام کو..متوجه شدم ازحرفش ولی برام مهم نبود