2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سرطانش دروغ بود کاربریشونم با دنیا همسرم یکی بود تاپیکو قفل کن تعلیق نشی

چرا باید دروغ بگه نمیفهمم مریضی ام مگه ادم باید بلهاش شوخی کنه ..اخه خیلی براش دعا کردم.فکرشو نمیکردم دروغ باشه😕ولی خداروشکر کسی مریض نیست.

خدا کنه ک دروغ باشه و دروغ گفته باشه ک سرطان داشت 

ولی واقعا چجوری دلشون میاد با احساسات بقیه بازی کنن اصلا بقیه هیچی چجوری دلتون میاد بدن و تنی که خدا سالم بهتون داد راجبش اینطوری بگید شاید خدا قهرش بگیره و دوراز جون واقعا ب اون درد دچارت کردم واسه همین کار بر دلوینت من ۷۰ تا حمد خوندم برای شفا جسمش ولی الان میگم خدایا اشگال نداره درسته سرطان نداشت ولی مریضی روحی و روانی داشت انشالله ک شفا پیدا کنه 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

اسی الان قطع دسترسی میشی ولی بچها وقتی اینجا به هرکسی که از راه میرسه بها میدید و اعتماد میکنید همین میشه خواهشا اینجارو وادماشا جدی نگیرید چون کاری که کردن باهامون که اینطوری باشیم از این به بعد  دیوار اعتمادمون شکسته احساساتمون جریحه دار شده پس از ادمها بت نسازید خواهششششششاااااا

اخه این یکی خیلی سواد دندون داشت رزیدنت فک بود  بچه های پزشک میگفتن محال بود دکتر نباشه

کاری نداره الان هر سوالی داری سرچ میکنی اینترنت مطلب میخونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

خدا لنتش کنه 

من باور کرده بودم چقدر حالم بد شد براش دعا کردم تا خوب شع 

برا جلب توجه حاضرن بدترین مریضی ها رو به خودشون نسبت بدن ک چی بشع 

خدا همون مریضی رو به جونت میندازه 😒😒

من که ازش نمیگذرم 

چرا باید دروغ بگه نمیفهمم مریضی ام مگه ادم باید بلهاش شوخی کنه ..اخه خیلی براش دعا کردم.فکرشو نمیکرد ...

کمبود محبت دارن دیگه این اداهارو در اورد همه بهش ترحم کنن ازاین ادما فراوونه

🖤erfanam🖤
ژیلوان دیگه کیه

یکی بود مسگفت دندون پزشکم بچه بوده بهش تجاوز شده و پدر مادرش دکترن الانم با یه دکتر ازدواج کرده مادرشوهرشم

دکتر زنان...

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه