2777
2789
منم متاسفانه خیلی دلم خون ازش. همیشه هم ازم طلبکاره. همیشه میگم خدا یکیو بندازه سرش جوری اذیتش کنه ا ...

مادرشوهر منم همه جوره زر میزنه شوهرمو پر میکنه فتنه میندازه دخالت میکنه اخرشم میگه اصن به من چه به من که ربطی نداره خودتون میدونید چون توی یه ساختمونیم همش توی خونمه .شوهرمم بچه ننه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا جواب میده منم سپردم به خدا

فقط از خدا میخوام روسیاه بشه هر چی دروغ و تهمت به من زده همه عالم و ادم بفهمن مخصوصا اون پدر شوهرم که توهیناش همش تو ذهنم میاد نتونستم جوابش بدم دلم آتش زدن خدا کنه دستشون از زندگیم و بچه ام کوتاه بشه هر چی فتنه و شر درست میکنن و دسیسه میکنن به خودشون برگرده 

بچه ها هر کی میخونه برام دعا کنه به همین ماه عزیز دیگه تا آخر عمر مادرشوهرم کاری به من و بچه ام نداش ...

توروخدا دعاکن مادرشوهر منم ازم دور شه توی یه ساختمونیم خیلی اذیت میکنه و دخالت 

مادرشوهر منم همه جوره زر میزنه شوهرمو پر میکنه فتنه میندازه دخالت میکنه اخرشم میگه اصن به من چه به م ...

وای خیلی سخته نزدیک هم هستین من نزدیک دو سالی هست قطع رابطه ام سال اول قطع رابطه خیلی خیلی دسیسه کرد که آخرم کارمون به دادگاه کشوند بعدش هم همش فتنه انگیزی میکرد تا آخرش پدرشوهرم هم باهام دشمن شد و گفت طلاق بگیرید چون قبلش با ما خوب بود بازم نتونست کاری بکنه بعد دوباره زنگ زد به فامیلمون میعام داد طلاق بگیر بازم محلش ندادم هر تیری میزنه به خواست خدا به سنگ میخوره ولی آرامش تو این زندگی ندارم همش میگم اگر بچم بکشونه دور و برش چون زن درستی نیست بلایی سرش بیاد میگم این زندگی چقدر دوام داره پدرم همش شماتت میکنه خیلی خسته شدم خیلی ادمای بدی هستن آرامش ندارم هر چند وقت یکبار با شوهرم دعوا راه میندازن تا بین ما اختلاف بندازن

مادرشوهر منم همه جوره زر میزنه شوهرمو پر میکنه فتنه میندازه دخالت میکنه اخرشم میگه اصن به من چه به م ...

امیدوارم خدا شرشونو به خودشون برگردونه. شوهر مارو هم عاقل کنه انقدر بچه ننه و دهن بین نباشن. تنها راه ادب شدن اینجور آدما که زندگی بقیه رو خراب میکنن اینه که یا یه جوری لال بشن یا یه فتنه مثل خودشون بیفته به جونشون تا دیگه وقت واسه اذیت پیدا نکنن. منکه نمیبخشمشون خدا هزاربار لعنتش کنه. توفامیل ادعاشم میشه فقط نگران خوشبختی بچشه ولی منو همسرم اگه این فتنه دخالت نکنه مشکلی نداریم باهم   خودش دعوا میندازه با موذی بازی

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

توروخدا دعاکن مادرشوهر منم ازم دور شه توی یه ساختمونیم خیلی اذیت میکنه و دخالت 

خوب شما برو اگه اذیت میشی  چرا موندی همسرتو راضی کن  من همسرم میخواست یه واحد بغل خونمون بخره برا پسرم اصلا اجازه ندادم چون اصلا دوست ندارم عروس پیشم باشه هر چی دورتر بهتر پولمون هم فقط به اون واحد میرسید.چرا از اول قبول می کنید برید پیش مادر شوهر دوری و دوستی بهترین کاره تو روابط در کل به نظرم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.