2777
2789
عنوان

چی میشد یه شانس لعنتی داشتم

153 بازدید | 17 پست

سلام من نمیدونم چجوری بگم ولی خسته شدم از اینکه نمیتونم با کسی باشم خب منم دل دارم مگ من چ گناهی کردم 

پدر من گوشیمو داده دس رفیقش ک تو سپاهه تا گوشیه منو هک کنن و پیامامو بخونن و هواسشون باشه با پسرا چت نکنم داستانش مفصله خیلی مفصل 

من واقعیتش چهره ی خیلی خوشگلی دارم از بچگی پسرای محلمون ازم خوششون میومد 

منم از کلاس ششم ک گوشی مامانمو گرفتم وارد چت کردن باهاشون شدم 

قبل از اون توی مدرسمون ک مختلط بود  چندتا عاشق پیشه داشتم 

دیگ از از اون وقت پدرم هی گوشیمو میگیره چک میکنه ولی این پایان ماجرا نبود 

اگ دوس دارین بقیشو بنویسم 

نمیدونم با کی دردل کنم واقعا خسته شدم

ب خدا نمیدونم چکار کنم خب منم دل دارم دیگ

کسی نی دردکم کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجور مدرست مختلط بود 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

رفیقشون ک ت سپاهه هک کنن گوشیتو😐😐😐😐😐😐

ی چی بگو ک سنگین نباشه حرفت عقلا

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

همین پارسال تابستون اینستا نصب کردمو یه سری شیطونیا کردمو همه ی محلیا فهمیدن چون اینجا محیط کوچیکه متاسفانه 

بابام گوشیو ازم گرفت 

وسط کلاس انلاینم

با اینکه علاقه ای ب درس نداشتم 

ولی کلی عقب موندم

رفیقشون ک ت سپاهه هک کنن گوشیتو😐😐😐😐😐😐 ی چی بگو ک سنگین نباشه حرفت عقلا

اره چون باباک وکیله و اینا بعدش گوشیه اونم هکه یعنی در اختیار دارنش ک ی وقت ب رهبری و اینا توهین نکنه اونوقت بابامم شماره ی منم داده ک تماسام چک بشه

بچها طولانیع منم نمیتونم تایپ کنم فقط خلاصه بگم که خیته شدم از تنهایی خب یکی منو دوس داره منم دوسش دارم ولی نمیتونم باهاش چت کنم 

نمیتونم هیچ کاری کنم 

چکار کنم خب افسرده شدم 

مامان منم اصلا پایه نیست 

رفیقشون ک ت سپاهه هک کنن گوشیتو😐😐😐😐😐😐 ی چی بگو ک سنگین نباشه حرفت عقلا

دلوینت 2 وارد میشود

گرخدا یار است بر سلطان مپیچ.....  گر خدا پیچید،،صد سلطان به هیچ...برای حاجت دلم 3 تا صلوات بفرستید..‌‌‌ممنون