2777
2789
تقریبا از اول بلند بودن فقد شامپو میزنم 

چنسالته؟

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   

چند سال کوتاه نکردی و چند روز یک بار میشوری؟؟؟؟ 

من واقعا حسودیم میشه به کسی که موهاش خوبه واقعا حسودیم فقط سر اینه تو همه چی از همه بهترم جز مو چون عادت ندارم صبر کنم بلند شه کوتاه میکنم رنگ دکلره اکستیشن کراتین....😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشاءالله😍😍😍

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چند سال کوتاه نکردی و چند روز یک بار میشوری؟؟؟؟  من واقعا حسودیم میشه به کسی که موهاش خوبه واق ...

رنگ واقعا مو رو خراب میکنع برا همین تا حالا رنگ نکردم 

استارتر عزیز،موهات خوشگلن ماشالا بهت ولی یه چیزی بگم آدمای پولدار هیچوقت ثروتشونو جار نمیزنن بخاطر همین هیچوقت با آدمای عادی تشخیص داده نمیشن

ولی آدمای معمولی تا به یه چیزی میرسن فوری اونو جار میزنن

این به این معنی هست که یا موهای خودت نیست یا اینکه.....

چون این چهارمین تاپیکی هست که میزنی،البته این نظر شخصی من بود موفق باشید.

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
رنگ واقعا مو رو خراب میکنع برا همین تا حالا رنگ نکردم 

من تنوع دوس دارم اخه یکنواختی اصلا جذاب نیست به نظر من البته کوتاه بلند مشکی بلوند قهوه ای روشن ابروهامم باهاشون مدل و رنگش و عوض میکنم وای خیلی حال میده الان خانم شدم ۳ ماه هست دست نزدم به موهام 

استارتر عزیز،موهات خوشگلن ماشالا بهت ولی یه چیزی بگم آدمای پولدار هیچوقت ثروتشونو جار نمیزنن بخاطر ه ...

من تازع وارد سایت شدم بعد درس بلد نیستم باهاش کار کنم بخاطر همین بود ک چندبار نظر سنجی کردم 

استارتر عزیز،موهات خوشگلن ماشالا بهت ولی یه چیزی بگم آدمای پولدار هیچوقت ثروتشونو جار نمیزنن بخاطر ه ...

خوب ذوق میکنه دیگه منم هیکلم خوبه همیشه میگم که هیکلم خوبه برتری نسبا به بقیه مثل مو ایشون که برتری هستش 

من تو رو پیدا کنم یه ماچ حسابی از طرف من داری حقیقت محضه

מרים  
من تو رو پیدا کنم یه ماچ حسابی از طرف من داری حقیقت محضه

قربانت شوم 🤗🤗🤗

تقدیم با عشق 💖

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩