2777
2789
خود بی تی اس چیه؟ چه کار میکنن؟ من فقط میدونم چند نفر هستن میشه بگید چکار میکنن که همه دوسشون دارن؟

شاید کامنتارو بخونی و بگی ارمی ها  طرفدارای بی تی اس، چقدر زیادق عاشق بی تی اسن و تصمیم بگیری که ازشون متنفر شی چون از نظرت داریم زیادی روی میکنیم. ولی من به عنوان آرمی میخوام بگم اینا فقط بسته به نوع شحصیت هر آرمی داره و تو نباید آرمیارو ببینی و به ارتیست هیت بدی. این کاریه که خیلی از هیترا میکنن. ولی بخوام از بی تی اس خلاصه بگم، یه گروه پاپ که خیلی به سلامت روان نوجوون ها کمک کرده و باعث صرف نظر کردن خیلیا از خودکشیه. یکیش خودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

...هوففف. بعضی از ادما..ارمیا..یا کسایی کخ تظاهر میکنن ارمین و پیج باز میکننو یع کصشعرایی میگن تا ویو بازدید فالوور اینا جم کنن...هعییی جندگی. من نمیدونم کی دس از این شایعه پراکنی مزخرفات برمیدارن.  

داداش خو ت کصخلی ، گمشودی رفتی دیع هم اجازه برگشت ب خانوادمون و نداری ، فقط میتونم بگم ب کبدمم نیس و ...

سلاح مملکت خویش خسروان داند🤷🏻‍♀️

و اینکه من اصلا نه بی احترامی کردم نه چیزی الکی جو میگیرتت فکر کردی با دفاع کردن فش دادن خیلی کار خوب کردی 

من فقط نظرمو با احترام گفتم نه فشی دادم نه چیزی با اینکه میتونستم ولی نکردم این کارو 

البته اینم شعور شخصیت خااانوادتوون و فندوووم بزرگتونوو نشون میده