2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرگونه دورهمی و مهمونی در حکم خودکشی و دگر کشی است 

سر عقل بیاید... 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نه اینجور نگو🥺🥺🥺

میگم . میدونی چند نفر دور و برم داغ دیدن؟ میدونی اعضای خانواده ام با بدبختی و نداری و فقر پزشکی خوندن و الان چند ماهه جونشون کف دستشونه؟ مگه ما ادم نبستیم دوساله رنگ هیچی رو ندیدیم 

ببخشید اینو میگما

ولی تو شهر ما، توی یه روستا

عروسی بوده

با جمعیت کم

ولی نصف مهمونا گرفتن و مادر داماد

هم بینشون بوده و فوت شده

همون روز که اینا عروسی داشتن، آمار فوتی

های بجنورد، به ۸ نفر رسیده بود

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

بااجازه کرونا؟؟؟؟؟

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
باشه درجه یک به جهنم واقعا شماها به ما مدیونین

خب چکار کنیم تو عروسیای خانواده نفر اول بزن و بکوب اومدن از شهرستان و رفتن ....شلوغ نیست ۴۰۰ نفر جمعیت داره روستا حیاط خونه باباش افطار میدن و بعدشم یکم بزن و برقص ۴ ساله میخواد عروسی کنه