2777
2789

🌹☘️بسم رب الشهدا والصدیقین🌹.☘️

🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️

شهید نوجوانی که آبروی کوچه است و افتخار محله

در تاریخچه پرافتخار ۸ سال دفاع مقدس کم نیستند نوجوانان شهیدی که علی رغم سن پائین، اما بصیرتی بالا واژه ایثار و شهادت را به خوبی معنا کرده اند.

🌿🌿🌿

حتی بعد از شهادت هم به نماز توصیه می‌کرد...

🍃🌱🌿🍃🌱🌿🍃🌱

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ

اللهم صل علی محمد و آل محمد

...................................‌................

سلام عزیزان . .. به نیت ظهور و سلامتی آقا امام زمان عج و احترام به مقام شهدا ، بزرگداشت مقام و یاد شهدا. حاجت روایی دوستان ..تا هر روز که توفیق باشه به زیارت شهدا میریم ...

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

شهید نوجوانی که آبروی کوچه است و افتخار محله

در تاریخچه پرافتخار ۸ سال دفاع مقدس کم نیستند نوجوانان شهیدی که علی رغم سن پائین، اما بصیرتی بالا واژه ایثار و شهادت را به خوبی معنا کرده اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ در تاریخچه پرافتخار ۸ سال دفاع مقدس کم نیستند نوجوانان شهیدی که علی رغم سن پائین، اما بصیرتی بالا، واژه ایثار و شهادت را به خوبی معنا کرده اند.

امروز با یکی از شهدای مشگین شهر آشنا می شویم، شهید نوجوانی که از جنس صداقت است و همچنان آبروی کوچه و افتخار محله، شهید نوجوان صادق صادق زاده.

صادق صادق زاده ۱۴ ساله بود که به جبهه اعزام شد و در گردان قاسم و در عملیات والفجر ۸ شرکت کرد.

صادق صادق زاده بیست و پنج روز بعد از اعزامش به جبهه، عصر روز بیست و پنجم بهمن ماه سال ۶۴ در منطقه عملیاتی فاو به درجه رفیع شهادت نائل آمد.  

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

حتی بعد از شهادت هم به نماز توصیه می‌کرد...

مصاحبه از: اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز 1 مشگین‌شهر

صادق صادقزاده نصرآبادی عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مشگین‌شهر بود. سال‌ها در کنار دوستان خود از برنامه‌های کانون بهره برد، در این میان به کتاب علاقه‌ ویژه نشان می‌داد. در کنار فعالیت‌های کانون در پایگاه مقاومت فعال بود و همین باعث شد تصمیم بگیرد در سن نوجوانی به برادر بزرگش در جبهه‌های حق علیه باطل بپیوندد. هم اکنون مرکز شماره‌ یک مشگین‌شهر که زمانی شهید عضو همین مرکز بود به نام این شهید نوجوان نام‌گذاری شده و عکس و کارت عضویت او در گوشه‌ای از مرکز به اعضا لبخند می‌زند. به مناسبت هفته‌ دفاع مقدس اعضای نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یک مشگین‌شهر به همراه مربی خود با قمری حمیدزاده خیاوی مادر این شهید دیدار کردند. در این دیدار گرم و صمیمی مادر شهید با اعضای نوجوان به صحبت نشست و به سوال‌ های آن‌ ها پاسخ گفت. متن زیر گوشه‌ای از این گفت‌گوست...

برگرفته شده از : وبلاگ حکومت اسلامی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهید صادق هنگام شهادت چند سال داشتند؟

صادق هنگام شهادت 14 ساله بود. ولی با سن کم، هیکلی ورزیده داشت. از لحاظ بدنی با سایر فرزندانم فرق داشت. از لحاظ فکری هم خیلی با درایت و عاقل بود. حرف‌ها و اعمالش مثل بزرگ‌سالان بود.

کجا و چگونه شهید شد؟

صادق عصر روز بیست و پنجم بهمن ماه سال 64 در منطقه‌ی عملیاتی فاو شهید شد. بیست و پنج روز بعد از اعزامش به جبهه هواپیماهای عراق، منطقه را بمباران کردند. و او همان‌جا در بمباران شهید شد.

شهید در زندگی خود به چه چیز خیلی اهمیت می‌داد؟

به نماز خیلی اهمیت می‌داد. موقعی که شهید شد من مریض بودم. وقتی خبر شهادتش را دادند، آن‌قدر بی‌قرار شدم که دو روز یادم رفت نماز بخوانم. روز سوم خواب دیدم در خانه به صدا درآمد. در را باز کردم دیدم دو جوان پشت در هستند، یکی دیده می‌شد دیگری فقط پاهایش را می‌دیدم. جوان جلویی پسر همسایه‌مان بود که او هم بعدها شهید شد. به او گفتم: «دوستت کیه؟» گفت: «صادق پسرت» گفتم: «چرا جلو نمی‌آید؟» گفت: «می‌گوید شما دو روز است نماز نخوانده‌اید برای همین نمی‌خواهد با شما روبه‌رو شود.» بعد از شهادت نیز به نماز توصیه می‌کرد. درست است که به نماز خیلی اهمیت می‌داد اما در خواب هم احترام مرا داشت و خودش مستقیم به من نگفت که چرا نمازم را نمی‌خوانم.

قبل از اعزام به جبهه در مورد جبهه چه می‌گفت و در مورد شهادت در جبهه چه فکری می‌کرد؟

جبهه را دوست داشت آن روزها برادرش هم در جبهه بود. خانه‌ ما محل رفت و آمد رزمنده‌ها بود. از جمله شهید بنی‌هاشم به خانه‌ ما رفت و آمد داشت. تقاضا می‌کرد به جبهه برود. ولی چون برادرش در جبهه بود، موافقت نمی‌کردیم. یک روز گفت خواب دیده‌ام در خواب کسی به من گفت به زودی از دنیا خواهم رفت و ادامه داد: «اگر نگذارید به جبهه بروم و همین‌جا از دنیا رفتم چه جوابی خواهید داد؟!» برای همین پدرش اجازه داد به جبهه اعزام شود. خودش می‌دانست شهید خواهد شد، می‌گفت: «باید بروم، سید مرا به جبهه دعوت کرده». دوستانش بعدها می‌گفتند، صادق می‌گفت امروز هم گذشت و شهید نشدم. به دوستانش گفته بود 25 روز بعد، شهید خواهد شد. همین طور هم شد.

از خصوصیات اخلاقی شهید برای ما صحبت کنید.

پسر خوش اخلاق و مهربانی بود، با همه خوش رفتار بود، حتی اگر بچه‌های هم سن خودش، به سرش سنگ هم می‌زدند ناراحت نمی‌شد. هرگز از دهانش حرف یا کلام بی‌ادبانه‌ای نشنیدم. همیشه مودب و خویشتن‌دار بود. پدر و مادر را خیلی دوست داشت و به قول‌هایش عمل می‌کرد.

روزی که پیکر پسرتان را به خانه آوردند یادتان هست؟

روزی که پسرم را برای تشییع جنازه به حیاط خانه‌مان آوردند، هم‌زمان با ورود شهید به حیاط خانه، یک کبوتر شبیه کبوترهای حرم بود به حیاط ما آمد. توی حیاط ما بود و با ما زندگی می‌کرد. غذا که پخته می‌شد، از برنج غذای ما می‌خورد و در گوشه‌ای از حیاط می‌خوابید. کبوتر 40 روز در حیاط خانه‌ ما ماند. عصر چهلم صادق بود که موقع اذان عصر که خورشید داشت غروب می‌کرد، پرنده پرواز کرد و رفت.

فداکاری در کدام رفتار شهید دیده می‌شد؟

با این‌که سن کمی داشت کارهایی انجام می‌داد که بزرگ‌سالان انجام می‌دادند. آن سال‌ها، روز مادر و روز پدر مثل امروز زیاد مورد توجه خانواده‌ها و بچه‌ها نبود. اما صادق به هدیه اهمیت می‌داد. آن موقع تازه داشت در مغازه‌ پدرش کار می‌کرد. یک روز از پدرش خواسته بود مزدش را بدهد، پدرش هم مزدش را داده بود. توی خانه بودم، صدای در را شنیدم. در را که باز کردم دیدم صادق، با یک ماهی‌تابه اندازه‌ خودش پشت در ایستاده است. همسایه‌ها می‌گفتند آن‌قدر ماهی‌تابه بزرگ بود که به زور با خودش به خانه می‌آورد. چند بار هم ماهی‌تابه از دستش زمین افتاده کناره‌هایش ضرب خورده بود. این کار نشانه‌ ای از ایثار و فداکاری‌اش بود.

(برگرفته شده از وبلاگ حکومت اسلامی )

عکس‌العمل پدرش بعد از شهادتش چه بود؟

(برادر شهید) :

پدرم خیلی صبور بود. وقتی پیکر شهید را آوردند با صبر جنازه را در قبر گذاشت و گفت: «همان‌گونه که امام حسین(ع) پیکر فرزند شهیدش را دید و صبر پیشه کرد، من هم همین کار را می‌کنم. این پسر هدیه‌ای از طرف خدا بود و ما الان او را دوباره به خدا باز می‌گردانیم، انسان برای هدیه‌ای که می‌دهد گریه نمی‌کند. پسرم هدیه‌ من به انقلاب است. همه‌ جان و مال من فدای انقلاب است. همان‌گونه که صادق را جبهه فرستادم فرزندان دیگرم را هم خواهم فرستاد». پدرم هرگز در جمع گریه نکرد، ولی هر وقت به مغازه می‌رفتم، می‌دیدم گریه می‌کند.

به نظر شما وظیفه‌ ما در قبال شهدا چیست؟

(برادر شهید) :

شهدا خالصانه و معصومانه شهید شدند، خودشان را معصومانه فدا کردند. شهدا ولی نعمت‌های ما هستند. من همیشه از روح صادق و شهدا کمک می‌خواهم. به گفته‌ی مقام معظم رهبری: «مزار شهدا در حکم امام‌زاده‌ها هستند و باید محترم و عزیز باشند». کسانی که به خون شهدا و جانبازان خیانت می‌کنند، باید پاسخگو باشند. ما شهیدانی داریم که 13 ساله هستند و معصوم، آنها راه حسین (ع) را رفتند، وابستگی‌های دنیا را گذاشتند و رفتند. آنان که رفتند کار حسینی کردند و آنان که مانده‌اند باید کار زینبی کنند. انشاالله که جزو رهروان شهدا باشیم.

(برگرفته شده از وبلاگ حکومت اسلامی )

🌺 الْسَلاٰمُ عَلَيْكَ يَا أبا عَبْدِ اللهِ وعلَى الأرواحِ الّتي حَلّتْ بِفِنائِكَ ،  عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللهِ أبَداً مَا بَقِيتُ وَبَقِيَ الليْلُ وَالنَّهارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِكُمْ ،السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ.🌺

عاشقی دردسری بود نمی دانستیم 

چشمِ خیسِ سحری بود نمی دانستیم 

غم هجران دل ما کشت بیا آقا جان 

عشق خونِ جگری بود نمی دانستیم 

مرهم زخم دل خسته کجایی آقا

قلب در بی خبری بود نمی دانستیم

جیران.#  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

سلام آبجی خادم شهدا شبت بخیر طاعات و عبادات قبول درگاه حق خوبی عزیزم 💚💚

ان شاءالله 100 صلوات هدیه به شهید می فرستم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
عاشقی دردسری بود نمی دانستیم  چشمِ خیسِ سحری بود نمی دانستیم  غم هجران دل ما کشت ب ...

سلام عزیزم خیلی ممنون 

اجرتون با حضرت قائم عج 

سلام آبجی خادم شهدا شبت بخیر طاعات و عبادات قبول درگاه حق خوبی عزیزم 💚💚 ان شاءالله 100 صلوات هدیه ...

سلام عزیز دلم . ممنون آبجی جان ❤️☘️☘️☘️☘️☘️☘️😘😘😘😘😘😘😘😘

حاجت روا باشید☘️🌹

به نیابت همه عزیزان هر شب سوره ها و دعاها قرائت میشه ، إن شالله مورد قبول حضرت حق 🙏🕊️

سلام عزیزم خیلی ممنون  اجرتون با حضرت قائم عج

خواهش میکنم خواهری ممنونم 

ان شاءالله در این راه ثابت قدم باشی به حق امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف 💚💚❤️🙏🌹

سلام آبجی خادم شهدا شبت بخیر طاعات و عبادات قبول درگاه حق خوبی عزیزم 💚💚 ان شاءالله 100 صلوات هدیه ...

خواهش میکنم خواهری ممنونم  ان شاءالله در این راه ثابت قدم باشی به حق امام زمان عج الله تعالی ف ...

تشکر عزیز دلم ، خدا خیرتون بده 😘☘️🌹🙏