dream69 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1188 عنوان پردرامدترین شغل واسه ی خانوم چیه؟ 257 بازدید | 13 پست بنظرتون چ کاری خوبه ک اموزش ببینم مثلا تو حوزه ارایشگری چ شاخه ای یا .... 1400/01/30 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 رنگ مو_ناخن کاری واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
khoday_mer3p عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 31915 امرو نهی به شوهر آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
بانوی__باران عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 694 بستگی به روحیه و علاقت داره خیلی کارا درامد بالا دارن. آرایشگری هم خوبه واقعا درامدش عالیه
کنجد_ عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 387 کارایی که مربوط به حرفه ارایشگری باشنمیکروبلیدینگ، کاشت ناخن، میکاپ و .... نمیدونم کی هستی که داری اینومیخونی؛ ولی هر کی که هستی برات آرزوی لبخند میکنم :)💕🦋🍃
jelveeeee عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 3915 خانومو اقا نداره هرکاری که علاقه و استعدادشو داری برات بهترین کاره و میتونه پردرامد ترینم باشه جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 ناخون کاری پایین ترین هست تو شهر ما ک ناخنکارا وقت خالی اصلا ندارن واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39893 بلاگری😣مایش یکم غرو غمیش و اندام برجستت😑😂😂😂مزاح تایم# هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔